Spædbarn skoldet ombord på SAS-fly

Et spædbarn blev mandag udsat for en skoldningsulykke ombord på et norsk SAS-indenrigsfly fra Oslo til Trondheim. Det var et uheld med serveringvognen der førte til, at det lille barn fik varmt te-vand ned over sig.

Et uheld med en serveringsvogn ombord på et norskSAS-indenrigsfly, fik nogle smertefulde konsekvenser for et lille spædbarn,der sad på skødet af moderen i flyet.

Uheldet skete i mandags ombord på et Boeing 737-800 fly fra SAS mellem Oslo og Trondheim. En passager, der skulle forbi serveringsvognen i midtergangen, stødteved et uheld så kraftigt til vognen, at en varmt te-vand blev spildt ud over et barn, der sad på skødet af moderen.

Kabinebesætningen og en sygeplejerske, der var ombord på flyet, ydede hjælp til barnet, hvorefter en ambulance holdt klar til at tage imod straks efter landingen i Troneheim-Værnes lufthavnen.

Ifølge SAS sad moderen ved et gangsæde med barnet på skødet. Mængden af vand, der blev spildt ud over barnes skulder var relativt begrænset, men nok til, at barnet blev tilset i flyveren og efter landingen.

“Personalet om bord er meget kede af, hvad der skete. Det er en meget kedelig hændelse, specielt når det er et barn, der er involveret. Vi vil følgeop på sagen,“ siger informationschef hos SAS i Norge, Knut Morten Johansen til den norskehjemmeside adressa.no.