Star Tour genstarter eksotisk tidligere SAS-rute

Star Tour vil genetablere den gamle SAS-rute til Barbados.

Fra vinteren 23. december næste år kan danskerne flyve non stop på bare ti timer til Barbados med flere muligheder for kombinationsferie med de to naboøer, St. Lucia og Grenada.

Det er Star Tour, der åbner ruten med flyvning hver anden uge frem til påsken 2014.

”Caribien er hot, og Barbados, St. Lucia og Granada er også en vigtig udvidelse af to store tendenser i det danske feriemarked i disse år, nemlig ”vestover” tendensen og den øgede efterspørgsel af muligheden for at kombinere to rejsemål på ferien. Desuden er det vigtigt for danskerne at flyve oversøisk uden mellemlandinger,” fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

De tre caribiske skønheder er meget forskellige– Barbados er bl.a. kendt for de skærende hvide strande, store udbud af restauranter og hoteller, St. Lucia for sin frodighed, bjerge og enkle udbud, og Grenada, der er den mindste af de tre, er en vulkanø med bjerge og eksotiske blomster. Fælles for alle er dog de fantastiske strande og den venlige, afslappede og ægte, caribiske atmosfære, fremhæver Star Tour.

Ruten kommer til at udgå fra København og bliver betjent med en Boeing 767 fra TUIfly Nordic, som er en del af samme internationale rejsekoncern som Star Tour. Flyet vil have tre klasser om bord og individuelt underholdningssystem til hver af de 326 passagerer.

SAS fløj i sine velmagtsdage også til Barbados. Dengang havde besætningen en hel uge på øen inden turen gik hjemover til det kolde Skandinavien.I 1979 blev ruten SK951/952 befløjet med en DC-8 maskine hver lørdag fra København via Zurich til Barbados og Port of Spain.