Star Tour: Jyder køber flest rejser

Nordjydernes rejselyst er umættelig, mener Star Tour. Rejsearrangøren øger med ikke mindre end 30 % fra Aalborg Lufthavn i den kommende sæson 2010/11. Jyderne køber generelt flere rejser end resten af landet lige nu.

Star Tour bliver den største udbyder af charterrejser fra Aalborg Lufthavn i vinteren 2010/11. Antallet af udbudte rejser øges med 30 % og Hurghada i Egypten er den varmeste nyhed i vinterprogrammet.

“Ligesom vi har mere end fordoblet oplægget fra Aalborg den kommende sommer, så satser vi også stort på nordjyderne til vinter. Deres rejselyst er voldsom, og de køber rekordmange rejser lige nu – flere end resten af landets befolkning,“ siger Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Egypten er ny destination, der lokker med sikker sol og varme og en masse muligheder for både børn og voksne. Men også Phuket i Thailand får direkte afgang fra Aalborg Lufthavn den kommende vinter. Og kan man ikke rejse på en af de datoer, der har direkte afgang,kan man blot vælge en afgang fra København og samtidig modtage 300 kr. irabat på tilslutningsbilletten fra Aalborg.

Star Tour lancerer sit største oversøiske program nogensinde med rigtig mange nyheder i Thailand og direkte flyvninger fra København til et meget stort udbud i Mexico.

“Der er en stigning på 337 procent over de seneste fem år i udbuddet af oversøiske vinterrejser. Hver fjerde dansker flyver i dag længere end seks timer, når de rejser på vinterferie, og den tendens er også gældende for nordjyderne,“ siger Stig Elling.

—-

Fototekst: Hurghada i Egypten bliver nyt Star Tour-rejsemål fra Aalborg Lufthavn.