Strid mellem Spies og Star Tour fortsætter

I går røg Spies’ direktør, Jan Vendelbo, og Star Tours salgsdirektør, Stig Elling, i verbalt slagsmål, da de to spidser inden for rejsebranchen blev uenige om, hvorvidt branchen har et tilstrækkeligt fokus på hoteller kun for par-segmentet. I dag fortsætter striden.

Star Tour og Spies Rejser og vel nok Danmarks mest kendte rejsebureauer med årtiers kendskab til og erfaring med rejsebranchen. Men tilsyneladende kan de to selskaber ikke blive enige om, hvad der er faktuelt korrekt og forkert i branchen, når det gælder rejser for par uden børn. I går gav salgsdirektør fra Star Tour, Stig Elling, udtryk for i en pressemeddelelse, at rejsebranchen har overset par-segmentet og igennem en årrække haft et manglende fokus på rejser kun for par. Denne udmelding fik direktør for Spies Rejser, Jan Vendelbo, op ad stolen og udsendte efterfølgende en pressemeddelelse med et angreb mod Stig Elling, der, ifølge Jan Vendelbo, tog fejl, når Stig Elling skrev, at den samlede rejsebranche havde forsømt parrejserne.

Nu fortsætter striden mellem de to rejsegiganter. Ifølge Stig Elling har Spies Rejser aldrig selv opfundet et produkt for par men i stedet ”stjålet” idéen fra Ving Rejser. Jan Vendelbo fortæller til CHECK-IN.dk, at Spies Rejser har haft fokus på rejser for par de sidste fire år, og dette er sket uden inspiration fra Ving Rejser, lyder det.

”Vi har selv udviklet vores Sunprime-hoteller for par, som vi selv driver og styrer. Stig Elling må sætte sig bedre end i tingene, før han udtaler sig. Han er på dybt vand og havde nok ikke regnet med vores modspil,” fortæller Jan Vendelbo.

Ifølge Stig Elling har Star Tour 19 hoteller, der udelukkende er for par, der ønsker en ferie uden børn, men den køber Jan Vendelbo ikke, og han mener samtidig, at Stig Elling skal lære at tale for sig selv.

”Stig Elling skal lære at udtale sig på egne og ikke branchens vegne. Jeg har 25 års erfaring inden for rejsebranchen, og jeg udtaler mig aldrig generelt om branchen men kun om Spies Rejser, som jeg ved noget om,” siger Jan Vendelbo, der atter får et modsvar fra Stig Elling.

”Jeg synes, at Jan Vendelbo kommer med nogle mystiske og ikke gennemtænkte kommentarer. Han må vænne sig til, at jeg taler på branchens vegne. Jeg har 40 års erfaring, så det er vel meget naturligt, at jeg bliver brugt i medierne.”

Foto: “Jeg synes, at Jan Vendelbo kommer med nogle mystiske og ikke gennemtænkte kommentarer,“ udtaler Stig Elling om Spies-direktøren på baggrund af den aktuelle strid om par-segmentet.