Kristoffer Sundber, administrerende direktør i Sun-Air of Scandinavia. (Foto: Sun-Air)

Sun-Air kigger frem mod grønlandske flyvninger i 2018

DEBAT: Efter et 2017 med generationsskifte tager Sun-Air hul på et 2018, hvor der skal løses opgaver på Grønland.

Af Kristoffer Sundberg, adm. direktør for Sun-Air.

2017 har været et hårdt år i europæisk luftfart, og konkurrencen har aldrig været hårdere. I Sun-Air har det også gjort, at vi har skulle holde vores fokus på at udvikle os der, hvor vi virkelig er gode – og det har nok netop været medvirkende årsag til, at vi nu kan tage fat på en spændende opgave med ambulanceflyvninger i Grønland.

I 2017 gennemførte vi i Sun-Air et generationsskifte, hvor Niels Sundberg gik fra at være direktør til at være bestyrelsesformand, mens Kristoffer Sundberg blev ny direktør. Samtidig har vi øget fokus endnu mere på virksomhedens dna og vil arbejde rigtig meget med vores nøgleord First Class For Everyone i 2018 – både i medarbejdersammenhæng og i kunderelationen. Det bliver et fantastisk 2018! Vi skal arbejde med en masse spændende projekter, og en af de helt store ting, vi har på dagsorden, er selvfølgelig den meget spændende og nye opgave, vi har fået i Grønland.

Erfaring og kompetencer
Grønland er et specielt land at flyve ambulanceflyvning i, både i forhold til vejrlig, meget store distancer mellem lufthavnene og ikke mindst landingsforhold, og det kræver erfaring og de rigtige kompetencer at løfte opgaven, og det er klart, at det skaber stor stolthed hos os at blive valgt som leverandør til sådan en tillidspost at flyve med akutte patienter såsom for tidligt fødte børn, kræftpatienter og traumepatienter til Rigshospitalet i Danmark.

Aftalen er blevet til i samarbejde med Air Greenland, som står for hovedaftalen med sundhedsvæsnet på Grønland og vil omfatte omkring 30 årlige ambulanceflyvninger til Danmark. Den nye aftale træder allerede i kraft pr. 1. januar 2018.

Vi glæder os utrolig meget til at åbne for et rigtig spændende 2018, hvor der venter masser af spændende opgaver. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer alle sammen og ønsker velkommen ombord hos Sun-Air. Rigtig godt nytår!

 

Dette indlæg er det sidste i en serie af debatindlæg, som CHECK-IN.dk har bragt i jule- og nytårsperioden.

 

Relaterede artikler:

CPH: En lufthavn for nutiden og fremtiden

FPU: Kimen til forandring er sået, nu må politikerne komme op i gear

Minister: Et skelsættende år for luftfarten i Danmark

SAS: Strategierne kommer ud at flyve

Billund Lufthavn: Vejen frem går gennem samarbejde