SunCharter åbner for vinterrejser

Den nordjyske charterarrangør SunCharter får nu også vinterdestinationer på programmet fra Aalborg Lufthavn.

Når efterårsblæsten rusker i træerne, og vinterens sne og kulde indtager Danmark, så er det fristende at kunne rejse på ferie under varmere himmelstrøg. Det bliver nu lidt nemmere for nordjyderne, når charterarrangøren SunCharter lancerer sit første vinterprogram fra Aalborg Lufthavn.

Den første flyvning i vinterprogrammet bliver den 10. oktober i år, hvor passagerer fra Aalborg Lufthavn vil kunne komme til den spanske øTenerife. Derefter vil SunCharter hver uge flyve med SAS-fly fra Aalborg til Tenerife og den anden populære spanske feriedestination, Gran Canaria.

”De Kanariske Øer har i en årrække været danskernes foretrukne vinterrejsemål, og vi er glade for, at det er lykkedes os at få kontrakter med nogle af de bedst beliggende hoteller på begge øer,” siger SunCharters administrerende direktør, Søren Kjellerup.

SAS står for flyvningerne
Det nordjyske SunCharter har i nogen tid ekspanderet kraftigt, og de regner med at de i år vil kunne sende op mod 20.000 passagerer på charterferier til Alanya i Tyrkiet, de græske øer Rhodos og Kreta samt Golden Sands i Bulgarien. Og nu også til de to spanske ferieøer, Tenerife og Gran Canaria.

Til at flyve passagererne af sted i vinterprogrammet har SunCharter indgået aftale med SAS. Selskabet skal derforfra oktober i år og frem til slutningen af marts 2016 hver uge flyve rejsende mod de spanske øer i et Airbus A320-fly med plads til 168 passagerer.

Denne aftale blev indgået tidligere i år og betyder, at SunCharter ikke kommer til at bruge danske Jet Time eller Primera Air i vinterprogrammet. Det er ellers de selskaber, som står for flyvninger for SunCharter i sommerperioden.

Jet Time flyver til Gazipasa-lufthavnen ved Alanya i den kommende sommer, mens Primera Air står for flyveturene til Golden Sands i Bulgarien.

Det bedste til kunderne
Når vinterprogrammet senere på året går i gang vil charter-glade passagerer hver uge kunne flyve fra Aalborg til de spanske ferieøer, hvor sol, varme og hyggelige byer venter. På Tenerife kan gæsterne bo i Los Christinos og Playa de las Américas. Og på Gran Canaria vil det være muligt at holde ferien i byerne Maspalomas, Playa Inglés og Puerto Rico.

For SunCharter er det vigtigt, at deres kunder får en god oplevelse, når de er på ferie med selskabet. Og på grund af de gode tal for sommerperioden, satser de nu på vintermånederne.

”Vi ønsker at give vore gæster de bedste muligheder. Derfor har vi valgt netop de to øer. Vores sommersalg går forrygende, så vi er meget optimistiske med vores første vinterprogram,” siger Søren Kjellerup, administrerende direktør hos SunCharter.

Også i Aalborg Lufthavn glæder de sig over, at der nu kommer flere rejser fra den nordjyske lufthavn i vinterperioden.

”Vi er glade for, at SunCharter har et så godt sommersalg fra Aalborg Lufthavn, at man har besluttet at lancere et vinterprogram også. Tenerife og Gran Canaria er de mest efterspurgte vinterdestinationer fra Aalborg Lufthavn,” siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

I Aalborg Lufthavn regner de da også med et godt charterår, især på baggrund af ekspanderingen fra selskaber som SunCharter, der satser stort på rejser fra netop den nordjyske lufthavn.