En Airbus A330-200 fra Sunclass Airlines. (Foto: Sunclass Airlines)

Sunclass Airlines vil sælge mere luftfragt

Det bliver nu muligt for speditører, at foretage online-booking af fragt på Sunclass-flyene til De Kanariske Øer. Ifølge selskabet er det dog ikke noget, der skal satses voldsomt på.

Alle indtægter tæller i et presset luftfartsmarked, hvilket det danske charterflyselskab Sunclass Airlines også har måttet sande.

I øjeblikket gennemfører selskabet  spredte ad hoc-flyvninger for blandt andet DBU, og hvis de regionale rejsevejledninger åbner mulighed for snart at kunne genoptage charterflyvningerne for søsterselskabet Spies, så står flyselskabet også klar til det.

En anden måde at optimere indtægterne på og eventuelt skabe noget marginalsalg, når markedet kommer i gang igen, kan være at have mere fragt med i flyenes lastrum.

Sunclass er netop – i lighed med Condor og TUI – blevet integreret i luftfragtportalen cargo.one, hvor ledig kapacitet i flyenes lastrum stilles til rådighed på flyvninger til De Kanariske Øer. Det oplyser tysk-franske ECS Group, der er repræsenterer Sunclass på cargo-området, i en pressemeddelelse.

Ingen større forretningsmuligheder
Via integrationen i cargo.one får speditørerne adgang til real-time priser på den tilgængelige lastkapacitet på Sunclass-flyene, og adgang til charterflyselskabernes lastrum er tilsyneladende noget, der er efterspurgt på flere europæiske markeder.

Eksempel på Sunclass-integrationen i cargo.one.

”At være i stand til at tilbyde speditører det bredest mulige netværk og kapacitet, der er tilgængelig til booking til enhver destination i verden, er et vigtigt mål for os hos cargo.one – især i den kommende højsæson,” siger Moritz Claussen, der er medstifter og administrerende direktør hos cargo.one.

Det er dog ikke noget, som Sunclass Airlines på nogen måde kommer til satse på.

“Det er korrekt, at man kan købe cargo hos os på den platform. Vi har lagt det ind, og så ser vi, hvad der sker. Det er dog ikke noget, som vi i fremtiden kommer til at basere vores forretning på,” siger kommunikationschef Lisbeth Nedergaard fra Sunclass Airlines til CHECK-IN.DK.

 

Relaterede artikler:

DBU støtter dansk luftfart

Sunclass Airlines: Vi starter på bar bund

SunClass Airlines er i luften