Syv nye europæiske Cimber Sterling-ruter

Endnu en Boeing 737-700 blev i sidste uge leveret til Cimber Sterling. Flyet skal bruges på syv nye europæiske ruter fra København og Billund.

Cimber Sterling fik i sidste uge leveret endnu et Boeing 737-700 fly til selskabets flåde. Det nye fly skalindsættes på en række lavfrekvente fritidsruter mellem København og Madrid, Sofia, Beograd, Thessaloniki, Bastia og Bordeaux samt mellem Billund og Mallorca.

Herudover skal flyet bruges til at øge frekvensen på en række strategisk vigtige ruter som for eksempel København-Rom, hvor Cimber Sterling fra foråret vil flyve to gange dagligt.

”Det er vigtigt for os både at øge kvaliteten af vores produkt og udbuddet. Når vi øger frekvensen og antal destinationer, får vores gæster flere valgmuligheder, og det efterspørger markedet”, siger Bjarne Rasmussen, salgs- og marketingsdirektør i Cimber Sterling.

De syv nye ruter og ekstra afgange på eksisterende ruter er til salg fra onsdag den 27. januar.

De nye ruter vil blive fløjet som følger:

København – Madrid: mandag, onsdag og fredag fra 29/3
København – Sofia: Torsdag og søndag fra 1/4
København – Beograd: Mandag og fredag fra 29/3
København – Thessaloniki: Tirsdag fra 22/6
København – Bastia, Korsika: Tirsdag fra 6/7
København – Bordeaux: Mandag og torsdag fra 5/7
Billund – Mallorca: Søndag og torsdag fra 9/5

Det nye Sterling-fly, der er lejet fra GE Capital Aviation Services (GECAS), blev oprindeligt leveret til italienske Azzura Air i april måned 2002. Senest har det fløjet for det italienske indenrigsselskab TrawelFly, men opereret af det Pálmi Haraldsson-ejede Astraeus Airlines.

Foto: G-STRH frisk fra malerhallen inden omregistrering til OY-MRS (TAS Manchester)