Tidligere SAS-medarbejdere i nye job

Der er konstant bevægelser i jobmarkedet. Anja Mihoubi og Thomas Elsgaard, der begge er tidligere ansatte hos SAS i Danmark har skiftet job i løbet af sommeren.

I ældre tider var begrebet “skiftedag“ de tidspunkter på året, hvor karlene og pigerne på landet kunne skifte ansættelse. Det var dengang 1. maj og 1. november, at de officielle skiftedage var placeret.

I et moderne arbejdsmarked er der heldigvis en mere konstant bevægelse, hvilket resulterer i løbende jobskifter – nogle mere overraskende end andre.

British Airways har per 1. juli ansat Anja Mihoubi som Key Account Manager, Corporate Sales.

Anja har en lang fortid i SAS bag sig – helt præcist 15 år. Hun startede som Agent Account Manager med ansvar for en bestemt rejsebureaukæde. Herefter fik hun en stilling som supervisior i Help Desk, hvor hun havde ansvaret for 14 kolleger.

Fra 2001-2004 lød titlen Manager, Support Ticketless Travel and SAS Corporate Card, hvor Anja blandt andet havde ansvaret for aftaleindgåelse med små og mellemstore virksomheder. Fra 2004 til 2007 var det de største SAS-kunder, der stiftede bekendtskab med Anja Mihoubi i sin rolle som Key Account Manager, Fra 2007 frem til juli 2011 har Anja i SAS haft titel af Manager Airline Partnerships and Alliances, hvilket betyder varetagelse og koordinering af aktiviteter mellem SAS-salgsorganisationen og partner-airlines.

Fra MarcoPolotil FDM

En anden af Anja´s tidligere kolleger hos SAS er Thomas Elsgaard. Han har valgt pr. 1. august at kaste sig over et job som salgschef hos FDM travel. Før den tid var Thomas en afstíkker omkring Marco Poloefter tiden hos SAS.

Fra 2009 til 2011 varetog Thomas jobbet som Produkt & Marketing Direktør hos Marco Polo & MyPlanet. Men ballasten har været betydelig, idet Thomas fra 2007 til 2009 havde rollen som Director, Sales and Group Sales hos SAS,

Før den tid stod Thomas fra 2001 til 2007 for den succesfulde etablering af Travelocity på det danske marked som Managing Director. Helt tilbage startede karrieren fra 1991 til 2000 hos Kilroy Travels med titlen af Manager, Product & Sales Denmark.

Så noget tyder på, at en dygtig luftfartskvinde fortsat skal udvikle sig indenfor luftfart, men under nye farver, mens en dygtig produtkions- og salgschef får mulighed for at udvikle sig hos FDM travel fremover.