Titan Airways fløj Chelsea FC til København

Mandag ankom et chartret fly fra britiske Titan Airways til Københavns Lufthavn med fodboldstjernerne fra Chelsea FC ombord. De dyrebare fodboldben rejste standsmæssigt i en Boeing 757-200 all Business Class-version.

Kl. 13.01 – med blot seks minutters forsinkelse – ankom ZT1251 fra britiske Titan Airways mandag til Københavns Lufthavn med en dyrebar last af højt betalte fodboldspillere fra Chelsea FC.

Flyet ankom fra London Gatwick Airport og vil allerede natten til onsdag kl. 00.15 atter sætte kursen mod den britiske lufthavn, når Champions League-opgøret mod FC København er slut.

Titan Airways er en af Storbritanniens største operatører af VIP-charters. Mange fodboldklubber og rockstjerner benytter ofte selskabets fly.Chelsea FC ankom i flyet G-ZAPX, som er en Boeing 757-200 all-Business Class version, der er indrettet med 70 – 98 store lædersæder. Dermed skulle der være garanti for, at det ikke var en ubekvemflyvetur i et lille økonomiklasse-sæde, der måtte være årsagen til et eventuelt nederlag i Parken.

Hos Titan Airways findes ogsåen Boeing 737-300i en all-Business Class version med 44 stor lædersæder. Største fly i flåden er en Boeing 767-300ER med plads til 205 passagerer.

Under opholdet i Danmark bor spillere og ledere fraChelsea FCpå Copenhagen Marriott Hotel på Kalvebod Brygge.

Foto: EnBoeing 757-200fra Titan Airways bragte mandag fodboldstjernerne fra Chelsea FC til København.