To nye Air France-destinationer: Lima og Orlando

Fra juni måned 2011 vil Air France flyve fem gange ugentligt til Lima i Peru samt 3 gange ugentigt til Orlando i Florida. Ruten til Lima bliver det franske selskabs 8. destination på det sydamerikanske kontinent.

Strømmen af positive nyheder fra Air France er tiltagende. Selskabet har en ny Business Class på vej til de interkontinentale ruter. Herudover har det franske luftfartsselskab netop indgået en joint-venture aftale med Air China på ruten mellem Paris og Guangzhou.

Seneste nyhed er etableringen af nye ruter til Lima i Peru og Orlando i Florida fra juni måned 2011.

Til Lima flyves der med en Boeing 777-200 indrettet med 309 sæder. Der vil blive afgang fra Parisalle ugens dage undtaget mandag og onsdag efter følgende tidtabel:

Paris CDG – Lima 10:35 – 15:50
Lima – Paris CDG 19:25 – 14:25+1

KLM opererer i forvejen daglige flyvninger mellem Amsterdam og Lima, hvilket betyder at de to selskaber tilsammen kan udbyde 12 ugentlige afgange til Peru´s hovedstad.

Orlando – største turistdestination i USA

Den nye rute til Orlando vil bive opereret fra Paris på tirsdage, torsdage og lørdage. Der anvendes en Boeing 777-300 med 472 sæder. Fartplanen er følgende:

Paris CDG – Orlando 13:30 – 16:50
Orlando – Paris CDG 20:55 -11:20+1

Orlando er den førende turist-destination i USA med flere end 50 mio. besøgende turister hvert år. Samtidig er destinationen den næststørste konference-by i USA.

Ruten til Orlando opereres indenfor rammerne af den transatlantiske joint-venture aftale mellem Air France KLM og Delta. Det betyder, at selskaberne deler alle indtægter og udgifter på ruterne mellem Europa og USA v.v.