Boeing 767-300ER fra Condor. (Foto: © Thorbjørn Brunander Sund, Danish Aviation Photo)

Tre nye USA-ruter fra Frankfurt

Condor flyver til tre nye USA-destinationer i sommertrafikprogrammet, som i alt omfatter 16 nordamerikanske destinationer. Det drejer sig om 12 i USA samt fire i Canada.

Der gik et lettelsens suk gennem en stor del af rejsebranchen, da USA igen åbnede grænserne den 8. november sidste år. Det amerikanske marked er vigtigt for en del flyselskaber, der transporterer turister til og fra landet.

Det føromtalte suk blev formentligt også ytret hos det tyske flyselskab Condor, der normalvis har en del flyvninger mellem basen i Frankfurt Airport og en række destinationer i USA. Det vil selskabet også have, når det bliver sommer igen.

Condor oplyser, at flyselskabet vil have flyvninger til 16 destinationer i Nordamerika, når årets sommertrafikprogram træder i kraft. Ifølge selskabet vil 12 af destinationerne være i USA, mens de resterende fire er i nabolandet Canada.

En østkystdestination og to på vestkysten
Blandt de 12 amerikanske destinationer findes der tre, som er nye tilføjelser til rutekortet. Det drejer sig om Boston på østkysten samt San Francisco og Los Angeles, der er to af metropolerne på den amerikanske vestkyst.

Alle de tre nye destinationer vil blive befløjet tre gange ugentligt fra Frankfurt, og flyvningerne går i gang til maj. Derudover fortsætter Condor også flytrafikken mellem den tyske by og New York, der vil få fem ugentlige afgange i sommertrafikprogrammet.

I tillæg til de fire allerede nævnte destinationer i USA, vil flyselskabet også tilbyde flyvninger til Anchorage, Baltimore, Fairbanks, Las Vegas, Minneapolis, Phoenix, Portland samt Seattle i løbet af sommeren i år.

Håber på stor efterspørgsel
Som nævnt er USA dog ikke det eneste land i Nordamerika, som Condor vil betjene i løbet af sommeren. Flyselskabet har også planer om at tilbyde flyvninger fra Frankfurt til fire destinationer i Canada.

Det betyder, at passagerer kan flyve til Toronto, Vancouver, Halifax samt Whitehorse, der er den største by i Yukon-territoriet. Koncernchef Ralf Teckentrup fra Condor tror, at to år med hjemsendelser og restriktioner har resulteret i, at der er blevet næret en stor rejselyst hos kunderne.

”Grundet pandemien har USA og Canada kun været tilgængelige i begrænset omfang de seneste to somre, men i år forventer vi en masse ophobet efterspørgsel fra vores gæster. Vi vil derfor tilbyde vores kunder endnu flere valgmuligheder i vores sommerflyveplan med de ekstra destinationer Los Angeles, San Francisco og Boston.”

 

Relaterede artikler: 

Condor bestiller 16 nye langdistancefly

Vestager beskærer støtten til Condor

EU-Domstolen underkender statsstøtte til Condor