Gorm Pedersen, landechef for TUI i Danmark.

TUI-familien rykker sammen

Verdens største rejsekoncern, TUI, samler hovedparten af sine danske datterselskaber under ét tag i Valby.

I næste uge flytter de ansatte i rejsebureauerne MyPlanet, Marco Polo og Inter Cruises ind hos kollegerne fra Star Tour, Wonder Cruises og Tema Rejser i en kontorbygning i Valby. De seks rejsebureauer er alle en del af TUI-koncernen, der er verdens største på sit felt.

Sammenflytningen betyder, at specialistdivisionen hos TUI bliver samlet med charter og rundrejser. Med de fælles fysiske rammer så håber TUI, at medarbejderne bedre kan udveksle idéer og erfaringer.

”Vi har længe gerne villet arbejde tættere sammen, så vi kan inspirere hinanden og finde synergier i det daglige arbejde,” siger Gorm Pedersen, der er Country Manager for Star Tour i Danmark.

I første omgang handler det nye naboskab primært om et tættere samarbejde, mens driften af bureauerne fortsat vil være adskilt.

Skabe koncepter sammen
MyPlanet fokuserer på rejser til Australien, NewZealand, Sydafrika, USA og Canada, mens Star Tour dækker de klassiske rejsemål for charterrejser. Men i fremtiden udelukker de nye værelseskammerater ikke, at man kan finde på at skabe koncepter sammen.

”Vi har allerede arbejdet tæt sammen i at udvikle vores fælles rejsemesse, ’Mød verden med et smil’, der har været en succes i København og Århus med 2.000 besøgende. Den slags vil vi udvikle mere af i fremtiden,” siger Dorte Kuula, Brand Director for MyPlanet og Marco Polo.

Samlet kommer 55 medarbejdere til at sidde i kontorlandskabet på Kirsten Walthers Vej i Valby. Salgskontorerne i København og Århus samt MyPlanets hovedkontor i Århus fortsætter uændret.

Gorm Petersen, country manager for Star Tour.