Unge rejsende med SAS. (Foto: SAS AB)

Unge kan rejse billigere til USA med SAS

SAS udvider i slutningen af oktober det særlige Go Light-koncept på USA-ruterne til også at omfatte ungdomsbilletterne.

Siden den 14. december sidste år har det været muligt at købe de særlige Go Light-billetter med SAS til USA. Der er tale om billetpriser, hvor der ikke er inkluderet indchecket bagage i prisen.

Nu er tiden inde til, at de unge rejsende også skal have adgang til kuffertløse rejser med SAS, når man rejser på en ungdomsbillet. Fra den 31. oktober vil SAS introducere Youth Go Light-billetter til alle unge, der endnu ikke er fyldt 26 år. 

Det betyder, at de rejsende kun må medbringe et stykke håndbagage, der maksimalt må veje otte kilo og ikke have et større omfang end 55 x 40 x 23 cm. Udover håndbagagen er det dog også tilladt at medbringe en lille håndtaske eller computertaske. Dermed skal der pakkes med omtanke, hvis man vil gøre brug af disse billetter uden at skulle betale tillæg for bagage.

Youth Go Light er tilgængelig på alle SAS-flyvninger fra Sverige, Danmark, Norge og Finland til New York, Chicago, Boston, Miami, Washington, Los Angeles og San Francisco. Flyvninger til USA fra Finland sker via transfer i enten Stockholm, København eller Oslo.

CO2-kompensation inkluderet i prisen
Udover at SAS gennem Youth Go Light-billetterne har mulighed for at komme højere op i resultaterne hos søgemaskinerne og dermed sikre sig et større billetsalg, så er der også fordele for de miljøbevidste unge rejsende.

SAS CO2-kompenserer nemlig samtlige ungdomsbilletter som en del af flyselskabets arbejde med miljø og bæredygtighed.

“Mange af vores passagerer, især unge rejsende, foretager aktivt et valg om at fremme en bæredygtig udvikling, og mange unge rejser ofte på et begrænset budget. SAS stræber efter at anvende nyskabende løsninger og ny teknologi for at gøre luftfarten mere bæredygtig,” siger Lars Andersen Resare, der er chef for miljø og CSR hos SAS.

SAS samarbejder med Natural Capital Partners (tidligere The CarbonNeutral Group) omkring køb af CO2-kompensation. Køber man en ungdomsbillet fra København til New York har SAS således betalt 9,78 euro (73 kroner) i CO2-kompensation for en returbillet.

 

Relaterede artikler:

Finnair hopper med på Light-bølgen til USA

Air France-KLM med bagageløse USA-priser

Ny prisstruktur hos Icelandair

SAS indfører kuffertløse USA-billetter