Airbus A321neo fra Wizz Air Abu Dhabi. (Foto: Wizz Air | PR)

Wizz Air annoncerer rute til Maldiverne

Senere i år vil Wizz Airs datterselskab i Abu Dhabi også tilbyde flyvninger til Kuwait og Maldiverne, der vil blive foretaget i et helt nyt fly, som bliver det femte i selskabets flåde.  

Siden Wizz Air Abu Dhabi foretog selskabets første flyvning til Athen i januar sidste år, er der blevet føjet en del destinationer til rutekortet hos flyselskabet, hvis primære base befinder sig i Abu Dhabi International Airport.

I øjeblikket beflyver selskabet 32 destinationer i blandt andet Egypten, Jordan, Bahrain, Serbien og Grækenland. Det tal står dog til at stige med to, når sommeren går på hæld, og årets vintertrafikprogram iværksættes.

Wizz Air Abu Dhabi oplyser, at selskabet i løbet af oktober påbegynder driften på to nye ruter, der vil føje henholdsvis byen Malé, der er hovedstad i østaten Maldiverne, samt Kuwait City til flyselskabets liste af destinationer.

Går i gang i løbet af oktober
Vintertrafikprogrammet går officielt i gang den 30. oktober, men flyvningerne til hovedstaden på Maldiverne starter en kende inden, da de påbegyndes den 4. oktober. Ruten vil blive betjent tirsdag, torsdag, lørdag og søndag, lyder det.

I slutningen af måneden – den 30. oktober – sætter Wizz Air Abu Dhabi ligeledes gang i beflyvningen af Kuwaits hovedstad, og selskabet oplyser, at flyvningerne til Kuwait City vil finde sted syv dage om ugen i løbet af vinteren.

Flyselskabet råder i dag over en flåde, der består af fire Airbus A321neo-fly, som har en gennemsnitsalder på blot 1,8 år. I løbet af i år modtager Wizz Air Abu Dhabi selskabets femte fly af typen, og det bliver dette, der skal benyttes ved flyvningerne til de nye destinationer.

Viser dedikation til den lokale rejsebranche
Ifølge chef for forretningsudvikling hos Wizz Air, Owain Jones, viser de to tilføjelser til rutekortet, at man ønsker at støtte op om rejsebranchen i den region, hvor det ungarske flyselskab har etableret sit datterselskab.

”Vi er begejstrede over at kunne offentliggøre to nye Wizz Air Abu Dhabi-ruter, der bekræfter, at vi er dedikerede til at støtte rejsebranchen og turismen i de Forenede Arabiske Emirater ved at forbinde hovedstaden med mange populære destinationer både i regionen men også i andre dele af verden.”

”Når vi får leveret vores femte Airbus-fly til oktober, ser vi frem til at kunne gøre det nemmere at rejse til vores nabolande i GCC (Golfstaternes Samarbejdsråd, red.) med flyvninger til Kuwait samt at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at opleve Maldiverne til en overkommelig pris,” slår Owain Jones fast.


Relaterede artikler:

Wizz Air på vej med ny rute til Nepal

Wizz Air vil atter prissikre sit brændstofforbrug

Wizz Air vender tilbage til Aarhus Airport