2 for 1 til Dubai og Miami

Air Berlin tilbyder ved bestilling frem til 28. juni to rejser for én pris til Dubai og Miami i en rejseperiode fra 1. november til 30. april. Det giver mulighed for at rejse retur fra Berlin til USA for under 2.000 kr. pr. person.

Det er sjældent, at USA-priserne kommer ned under 2.000 kr. for en returbillet. Men det er tilfældet, hvis man er hurtig og bestiller en rejse med Air Berlin til Miami med afrejse i perioden fra 1. november 2010 til 30. april 2011. Tilbuddet er en del af “2 for 1“ programmet, der afvikles med salgsperiode frem til den 28. juni.

Det tyske lavprisflyselskab sætter fra vinterfartplanens startto gange om ugen kursen mod Miami fra Tegel-lufthavnen i Berlin. Der flyves med en Airbus A330-200. Men også Dubai er omfattet af “2 for 1“ programmet. Her flyves der tre gange ugentligt fra Tegel, og hvis man finde sig til rette på “2 for1“ afgangene, vil der være en billetpris på ca. 1.500 kr. pr. person.

Selvom mange kalder Air Berlin for et lavprisflyselskab, viser det sig i stigende grad at være en slags “hybrid“ mellem et traditionelt netværksselskab og de rendyrkede lavprisflyselskaber.

Selskabet har et bonusprogram kaldet “topbonus“, hvilket ikke er sædvanen for lavprisflyselskaber. Herudover opereres til interkontinentale destinationer – og endda med Business Class. Endelig samarbejdes der tæt med rejsebureauerne, ligesom der også tilbydes firmaaftaler. Altsammen noget, der typisk er forbeholdt netværksselskaberne.