Boeing 777-300ER-fly fra SWISS. Foto: Kambui

20 interkontinentale Swiss-ruter i vinteren 2023/24

Swiss vil i vinteren 2023/24 tilbyde i alt 20 ruter til oversøiske destinationer. Flere destinationer får flere afgange den kommende vinter, end tilfældet har været tidligere.

Kunderne hos Swiss kan se frem til et stort udbud af interkontinentale ruter i vinteren 2023/24.

Det schweiziske flyselskab har netop lagt planerne frem for det kommende vintertrafikprogram, der løber fra 29. oktober 2023 til 30. marts 2024. Og flere af de samlet 20 ruter fra Zürich og Genève vil få et øget antal afgange som følge af en fortsat voksende efterspørgsel, lyder det.

Ruten til Miami vil få et fordoblet antal ugentlige afgange fra syv i det nuværende sommertrafikprogram til 14 flyvninger om ugen i den kommende vinter. Ruten til Shanghai bliver øget fra tre til seks ugentlige afgange, og herudover øges der til daglige afgange til både Singapore og Kairo.

Foruden de nævnte destinationer vil Swiss i den kommende vinter desuden flyve til Johannesburg, Bangkok, Delhi, Hongkong, Mumbai, Tokyo, Dubai, Tel Aviv, Boston, Chicago, Los Angeles, Montreal, New York, San Francisco, São Paulo og Buenos Aires.

Vil levere stabilitet i operationerne
Swiss har fremlagt et stærkt vintertrafikprogram som følge af stor rejselyst blandt selskabets kunder, der altså trodser økonomisk usikkerhed.

”Swiss oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel og et stadig stærkt ønske om at rejse på trods af al den økonomiske og politiske usikkerhed,” siger Tamur Goudarzi Pour, kommerciel direktør i Swiss.

”Vi er meget glade for yderligere at udvide vores udvalg af langdistanceruter i den kommende vinter, inden for de overordnede rammer for vores langsigtede netværksplanlægning, for at tilbyde vores kunder et endnu mere attraktivt udvalg af flyrejser.”

Swiss har stort fokus på det overordnede mål om fortsat at kunne give passagerer stabile og pålidelige flyoperationer gennem hele vinteren, så kunderne ikke bliver udsat for forsinkelser og aflysninger.

Den mest populære Swiss-destination er New York, hvortil flyselskabet samlet har 21 ugentlige afgange til JFK-lufthavnen og syv ugentlige flyvninger til Newark-lufthavnen.

 

Relaterede artikler:

Swiss aflyser skandinavisk sommeroffensiv

Swiss afværger pilotstrejke

Swiss vender tilbage til CPH med Genève-rute