Airbus A320-200-fly fra SAS. (Foto: Marieke van Hulst Pedersen | Theaviationplatform.dk)

4.200 vil indtil videre med SAS til ukendt destination

Selvom rejsemålet er hemmeligt, skorter det ikke på interessen for at få fingre i en billet til SAS’ ’Destination Unknown’. 4.200 EuroBonus-medlemmer tilmeldte sig på under fire timer.

Ikke en gang koncernchef Anko van der Werff ved, hvor flyvningen går hen. Sådan har en del af fortællingen om den såkaldte ’Destination Unknown’ lydt, siden SAS tidligere på denne måned præsenterede konceptet.

Det går kort sagt ud på, at EuroBonus-medlemmer har fået tilbudt en returbillet for 30.000 point. Rejsen vil finde sted fra den 5. til den 8. april i år til en ukendt destination, og den vil være forbeholdt medlemmer af selskabets fordelsprogram.

Efterfølgende har SAS slået på trommer for ’Destination Unknown’ på sociale medier, ligesom flyselskabet også har indrykket forskellige reklamer, der har haft til formål at gøre opmærksom på muligheden og stramme spændingskurven frem mod, at flyet letter.

Trækker lod
Mandag ved middagstid blev der så åbnet for, at EuroBonus-medlemmer kan tilmelde sig muligheden for at få et sæde på rejsen. Da tilmeldingen blev åbnet klokken 12.00, var der ifølge SAS inden for få minutter over 1.000 personer, der havde tilmeldt sig.

Under fire timer senere oplyser Alexandra Lindgren Kaoukji, der er pressechef for SAS i Danmark, til Check-in.dk, at der nu er 4.200 EuroBonus-medlemmer, som har meldt sig klar til at flyve til ’Destination Unknown’.

De passagerer, som får et sæde på flyvningen, bliver efterfølgende udvalgt gennem lodtrækning, og de får ikke at vide, hvor rejsen går hen før, at de har sat sig til rette i SAS-flyet, bekræfter pressechefen.

Ikke et ukendt fænomen
Paul Verhagen, der er SAS’ kommercielle direktør, erklærer sig tilfreds med den modtagelse, som muligheden for at rejse til et ukendt sted foreløbigt har fået af medlemmerne af flyselskabets fordelsprogram.

”Jeg er begejstret for dette innovative koncept, samt helt overbevist om, at andre rejsende er spændte på tanken om at rejse til en ukendt destination – præcis som jeg selv er det.”

Koncerndirektøren bemærker, at han synes, det er interessant, at man nu kan tilbyde muligheden for en form for eventyr. Han lover desuden, at det skandinaviske flyselskab vil lægge sig i selen for, at rejsen bliver lidt ud over det sædvanlige.

SAS er i øvrigt ikke det første flyselskab, der har udbudt en rejse til en ukendt destination. Det har blandt andet Qantas og Lufthansa også tidligere gjort.


Relaterede artikler:

Rekordlang flyvning: SAS-fly i luften i over 15 timer

Beskeden passagervækst hos SAS

Beskeden passagervækst hos SAS