Restaurant i Paris (Foto: Restopolitan / Air France)

Air France byder på gratis middag i Paris

Air France lokker med returbilletter fra København til Paris for 699 kroner inklusive et gratis måltid på en valgfri fransk restaurant.

Terrorfrygt og strejker har sat sine spor i den franske turisme, der i år er under pres, da mange udlændinge bliver væk fra landet og især hovedstaden Paris.

Tallene taler for sig selv. I årets første kvartal var der 56 procent færre japanere, 35 procent færre russere og 20 procent færre kinesere, der besøgte den franske hovedstad. Også europæerne holder sig tilbage med rejser til Paris i forhold til tidligere år.

Derfor kæmper de franske turistmyndigheder for at lokke turisterne til Frankrig på trods af de svære odds. Således tilbyder Air France i øjeblikket en kampagne, hvor man kan bestille en returbillet til Frankrig og få en betalt middag i med købet. Tilbuddet er blevet til i samarbejde med Restopolitan, der formidler måltider på flere end 2.500 restauranter over hele Frankrig.

Billige flybilletter
Tilbuddet om en betalt middag er én ting. Men Air France har også skruet på billetpriserne, så det er blevet attraktivt at flyve fra København til Frankrig. Lige nu tilbydes returbilletter til Paris fra 699 kroner, mens der skal betales 1.349 for en returrejse til Lyon samt 1.429, hvis rejsen går til Toulouse.

Som altid skal man huske at læse det med småt, og middagsinvitationen fra Air France har da også sine begrænsninger. Man skal minimum være to personer, der bestiller et måltid, og det bliver det billigste af de to måltider, der ikke skal betales for. Drikkevarer er ikke omfattet af tilbuddet, der kun vil være gældende, hvis man på forhånd bestiller bord og booker tilbuddet gennem Restopolitan.

Inden rejsen planlægges skal man nok holde øje med strejkevarslerne fra de franske flyveledere samt piloterne hos Air France.

 

Relaterede artikler:

USA: Forhøjet terrortrussel i Europa

Færre amerikanere og japanere til Paris

Flyselskaber: Ingen påvirkning efter Paris-terror

Skærper rejsevejledning til Frankrig