Air Frances nye langdistancekabine. (Foto: Air France | PR)

Air France fortsætter udrulning af langdistancekabiner

Hen over den kommende sommer vil Air France fortsætte med at tilbyde nye kabiner i langdistanceflyene Boeing 777 og Airbus A350. Sommeren byder desuden på en række nye destinationer.

I begyndelsen af 2023 kunne Air France tilbyde flyvninger med fornyede kabiner i de første langdistancefly, og arbejdet fortsætter hen over sommerhalvåret i år.

Således oplyser det franske flyselskab, at udrulningen af nye kabiner i langdistanceflyene Boeing 777-300ER og Airbus A350-900 fortsætter med uformindsket styrke hen over hele sommeren.

Det nye produkt bliver gjort tilgængeligt på både Business Class, Premium Economy og Economy, og fornyelsen udgør hjørnestenen i selskabets udvikling, lyder det.

Mere privatliv til passagererne
Indtil videre er de nye langdistancekabiner blevet gjort tilgængelig på flyvninger til New York-JFK, New York-Newark, Washington DC, Boston, Houston, Rio de Janeiro, Bangkok, Dakar, Tokyo-Haneda, Hongkong, Seoul-Incheon, Shanghai og Johannesburg.

I løbet af den kommende sommer vil Air France introducere de nye kabiner på fly, der letter mod Toronto, Chicago, Vancouver, San Francisco, Los Angeles, Papeete, Mexico og Tokyo-Narita.

De nye kabiner er blandt andet med Business Class-sæder, hvor sæderne kan omdannes til en seng på to meter. Herudover er det blevet gjort nemt for passagererne at tilgå midtergangen, ligesom en skydedør kan skabe mere privatliv for passagererne.

Tre nye europæiske ruter
I løbet af sommeren vil Air France tilbyde i alt 189 destinationer i 74 lande. Antallet af langdistanceflyvninger stiger med ni procent i forhold til sidste år, og der vil være fly til 85 destinationer. Eksempelvis vil Air France flyve til USA over 210 gange om ugen til i alt 17 destinationer. Til Canada vil der være 60 ugentlige afgange til fem byer.

Blandt de nye destinationer fra Paris-CDG er Phoenix, der vil blive betjent tre gange ugentligt med Boeing 787-9 Dreamliner. Herudover vender eksempelvis Dar es Salaam tilbage med tre ugentlige flyvninger som en fortsættelse af ruten fra Zanzibar. Ruten åbnede i sommeren sidste år.

I det europæiske netværk vil Air France tilbyde over 100 destinationer, hvoraf 45 kun er sommerbetjent. Af nye ruter fra Paris-CDG er Verona med op til tre ugentlige afgange, Narvik-Lofoten med én ugentlig afgang samt Kalamata med én flyvning om ugen.

Air France-datterselskabet Transavia France vil hen over sommeren tilbyde i alt 116 destinationer i 33 lande via 206 ruter.

 

Relaterede artikler:

Air France klar med nye langdistancekabiner

Air France klar med 191 destinationer

Air France opruster massivt til Kina