Airberlin er medlem af Oneworld-alliancen.

Airberlin indfører ny prisstruktur

Tysklands næststørste flyselskab airberlin kunne tirsdag offentliggøre et nye prissystem under navnet ‘YourFare’. Det nye priskoncept vil være gældende for alle nye bookinger med afrejse efter 1. juli og vil omfatte tre individuelle priskategorier.

På en pressekonference i Berlin kunne det tyske oneworld-selskab airberlin tirsdag løfte sløret for et nyt priskoncept, som selskabet vil introducere med virkning fra den 1. juli.

Priskonceptet har fået navnet ‘YourFare’ og omfatter tre individuelle priskategorier, henholdsvis ‘JustFly’, ‘FlyClassic’, og ‘FlyFlex’.

“Vi er et luftfartsselskab for folket, hvorfor vi er nødt til at have konkurrencedygtige priser til hver kundegruppe,“ sagde airberlin´s CEO, Hartmut Mehdorn, ved gårsdagens pressekonference.

Den mest skrabede pris hedder ‘JustFly’, og det ligger ligesom i navnet, at det ikke er andet og mere end flyrejsen, at man får leveret. Der er meget få ekstra ydelser udover selve flyvningen inkluderet.

“Med denne pris vil vi forsøge at ramme nye passagerer, der flyver på ruter med stor konkurrence. JustFly vil dog ikke være tilgængelig på alle ruter og på alle afgange,“ forklarede Paul Gregorowitsch, der er CCO hos airberlin.

JustFly tilbydes kun på returflyvninger, og der vil være krav om minimumsophold påén nat på destinationen.

Fleksibilitet og komfort
FlyClassic modsvarer ifølge airberlin den nuværende Saver-pris. Her er det muligt mod et tillæg af ombooke billetten, ligesom det også er muligt at betale for sædevalg. FlyClassic-prisen inkluderer samtidig 1 stykke indchecket bagage.

De dyreste billetter vil fremover hedde ‘FlyFlex’, der henvender sig direkte til forretningsrejsende. Her er der indbygget ubegrænset fleksibilitet samt meget komfort. Blandt andet er det muligt at medbringe to stykker indchecket bagage, mens der samtidig sættes 150 % miles ind på topbonus-kontoen.

Men selvom man rejser FlyFlex er det også muligt at få pungen op af lommen. Det sker, hvis man ønsker et såkaldt gourmet-måltid.Denne servicekræver ekstra betaling i alle tre prisklasser.