Kabinekonfigurationen "Premium-Flex" fra den nye kollektion ATR HighLine fra ATR. Foto: ATR

ATR tilbyder kabineindretning til high-end-markedet

Den fransk-italienske flyproducent ATR har løftet sløret for en ny kabinekollektion, der omfatter fem forskellige typer kabiner til high-end-markedet i både kommerciel og erhvervsregi.

Fremover får kunderne hos ATR flere valgmuligheder, når de nye fly skal indrettes med sæder.

Den fransk-italienske producent af regionale fly har nemlig lanceret en ny kabinekollektion, der retter sig mod high-end-markedet. ATR afslørede dette i forbindelse med Aircraft Interiors Expo i Hamborg, og kollektionen har fået navnet ATR HighLine. Produkterne henvender sig til kunder inden for både kommercielle flyselskaber og erhvervsdrivende.

Kollektionen ATR HighLine omfatter fem hovedkabinekonfigurationer, der dækker forskellige behov hos flyselskaber, der ønsker at tilbyde passagererne luksusoplevelser.

Hurtig omdannelse til premium-sæder
Den første kabinekonfiguration har fået navnet ”Multi-Class”, der indebærer et rummeligt layout med 50 sæder inklusive en dedikeret First Class.

Konfigurationen ”Premium-Flex” er designet til hurtigt at kunne omdanne standard-dobbeltsæder til enkelte premium-sæder med ATRs unikke ”X-Space Table”-koncept. Ideelt til såkaldte boutique-flyselskaber og charteroperatører, lyder det.

Den nye kabinekonfiguration “All-Business Class” fra ATR. Foto: ATR

”All-Business Class” er en configuration med udelukkende 30 Business Class-sæder, mens konfigurationen “Multi-Section” indebærer en kabine til brug for stats- og regeringschefer samt deres følge.

Den femte og sidste kabinekonfiguration, som ATR fremover vil tilbyde, hedder ”Bespoke VIP” – eller på dansk ”Skræddersyet VIP”. Altså en løsning, der kan afspejle en personlig livsstil, og hvor kunden har frihed til at vælge særlige behov for at skabe en luksuriøs oplevelse for passagererne.

Vil disrupte industrien for regionale rejser
Den seneste kollektion af regionale fly fra ATR forbrænder 45 procent mindre brændstof og udleder 45 procent mindre CO2 end regionale jetfly. Og ATR mener på den baggrund at have et stærkt produkt at tilbyde sine kunder.

”ATR sigter mod at forstyrre den regionale rejseindustri indefra ved at skabe en fantastisk atmosfære om bord og anvende teknologi med den laveste emission på markedet. Udstyret med ATR HighLine-kabiner tilbyder vores fly samme kabinestørrelse som de største businessjetfly, mens CO2-emissionerne halveres. Vi er den eneste flyproducent i verden, der tilbyder dette,” siger Tarek Ben Omrane, chef for forretningsudvikling hos ATR.

ATR er med varianterne ATR 42 og ATR 72 verdens førende producent af regionale fly med under 90 sæder. Omkring 200 selskaber fra 100 lande verden over har valgt fly fra ATR siden etableringen i 1981.

 

Relaterede artikler:

ATR vil udvikle nyt bæredygtigt fly

Fly nummer 1.600 fra ATR Aircraft

Flyselskab vil konvertere 75 ATR 72-600 til brint