En Boeing 787-8 Dreamliner fra British Airways. Foto: © Thorbjørn Brunander Sund, Danish Aviation Photo

British Airways annoncerer ny rute til Cincinnati

I sommeren 2023 åbner British Airways en ny direkte rute til Cincinnati i den amerikanske delstat Ohio. Det bliver flyselskabets 25. amerikanske destination fra London Heathrow.

British Airways er klar med en ny rute til USA, når kalenderen når til første sommermåned næste år.

Således vil det britiske flyselskab fra 5. juni 2022 sende fly af sted til Cincinnati, der er ligger i den amerikanske delstat Ohio. Det bliver British Airways’ destination nummer 25 i USA fra London Heathrow – herudover er der yderligere to destinationer fra London Gatwick.

Ruten fra Heathrow til Cincinnati bliver den eneste direkte flyvning mellem Storbritannien og hele regionen med delstaterne Ohio, Kentucky og Indiana. Der bliver fem ugentlige afgange rotationer i sommersæsonen og fire rotationer om vinteren.

Flyvningerne vil blive udført med en Boeing 787-8 Dreamliner med tre kabineklasser: World Traveler (economy), World Traveler Plus (premium economy) og Club World (business).

Rute styrker økonomisk udvikling og turisme
Cincinnati, der ligger ud til Ohiofloden, kendes også som Cincy eller Queen City og er blandt andet hjemsted for museer i verdensklasse, over 50 bryggerier og tre store sportshold inden for fodbold, amerikansk fodbold og basketball.

”Dette er første gang, vi betjener denne rute, og vi kan ikke vente med at forbinde to byer, som begge har så meget at tilbyde. Ruten vil ikke kun åbne disse destinationer for kunder på hver side af Atlanten, men den vil også forbedre forbindelsen mellem Cincinnati-regionen, Europa og videre ud,” siger Neil Chernoff, direktør for netværk og alliancer hos British Airways.

Hos Cincinnati/Northern Kentucky International Airport ser man frem til et stærkt partnerskab med British Airways i mange år fremover.

”British Airways’ direkte rute fra Cincinnati til London Heathrow er en all-around-sejr for Ohio-, Kentucky- og Indiana-regionen. Den økonomiske virkning af denne transatlantiske rute er eksponentiel for forretningsrejser, økonomisk udvikling og turisme mellem Storbritannien og vores område i USA,” siger Candace McGraw, administrerende direktør i lufthavnen.

Øger til flere amerikanske destinationer
British Airways har også for nyligt annonceret øgede frekvenser på flere ruter til USA. Fra sommeren 2023 bliver der daglige flyvninger fra London Heathrow til Portland i delstaten Oregon, mens der øges til seks ugentlige afgange til Pittsburgh i delstaten Pennsylvania.

Herudover øges der til otte daglige afgange fra Heathrow-lufthavnen til New York-JFK i sommeren næste år. British Airways forbereder sig desuden på at flytte ind i lufthavnens Terminal 8, hvor det vil samlokaliseres med partneren American Airlines.

USA er generelt set efterhånden godt forbundet med London Heathrow. Således bliver Cincinnati den 32. amerikanske lufthavn med flyvninger til Heathrow.

 

Relaterede artikler:

Fejrer genåbning til USA med ”dual take off”

Luftfarten jubler over USA-genåbning

Ny USA-destination fra British Airways