Boeing 737-800 fra Jet2 i Manchester Airport. (Foto: Bradley Caslin | shutterstock.com)

Britisk lavprisflyselskab på nyt julebesøg i CPH

Lavprisflyselskabet Jet2 tilbyder i december flere afgange mellem København og Newcastle, og næste år kommer en ny britisk destination på programmet.

“Den danske eventyr-hovedstad kalder denne vinter. Så kom og fejr sæsonen i skandinavisk stil med vores københavnske julemarkeds-byferier. Besøg julemanden i Tivoli, og hvorfor så ikke bruge eftermiddagen på at kigge i boderne og drikke gløgg langs Nyhavn? Der er intet som julen i København.”

Sådan lokker det britiske lavprisflyselskab Jet2 sine kunder.

I lighed med 2021 udbyder Jet2 særlige mini-serier fra britiske lufthavne til byer med kendte julemarkeder på det europæiske kontinent. I år er det Berlin, Budapest, Krakow, København, Køln, Prag og Wien, der er udvalgt som destinationer.

Sidste år tog flyrejserne til København udgangspunkt i East Midlands Airport, men selskabet har i år indsat fire afgange i december mellem Newcastle International Airport og Københavns Lufthavn. Der flyves en rundtur fra Newcastle til København den 2., 5., 9. og 12. december.

Boeing 737-flyet afgår fra Newcastle kl. 08.00 med ankomst i Københavns Lufthavn kl. 10.50, og returflyvningen fra CPH finder sted kl. 11.40, og flyet lander næsten to timer senere i lufthavnen i storbyen i det nordøstlige England. Om mandagen flyver Jet2 dog først kl. 10.00 fra Newcastle og returnerer kl. 13.40 fra København. 

Også muligheder for danskerne
De fire afgangsdatoer betyder dog også, at danskere kan rejse den modsatte vej, da billetterne er frit til salg på selskabets hjemmeside, selvom en del af pladserne i flyet på forhånd angiveligt er solgt som pakkerejser.

Newcastle byder nemlig også på julemarkeder, hvor The Grainger Market og Quayside Christmas Market er de største og mest kendte.

Til gengæld vil der ikke være mulighed for at overvære en hjemmekamp på St. James Park med Premier League-fodboldholdet Newcastle United F.C., da det igangværende fodbold-VM betyder, at “Magpies” ikke spiller hjemme før den 31. december.

Jet2 har allerede nu planlagt næste års juleture til København, og de kommer til at udgå fra Leeds-Bradford Airport i West Yorkshire. Her startes der op allerede den 23. november, og den sidste af i alt seks rundture flyves den 10. december.

 

Relaterede artikler:

Ny Airbus-kunde øger ordre til 98 fly

Lavprisflyselskab flyver passagerer i ”militærfly”

Fly vender om på vej til Spanien