Brug bonuspoint i iTunes

Som et af de første flyselskaber i verden vil SAS inden længe tilbyde sine mest loyale kunder at kunne bruge deres bonuspoint i netbutikker som iTunes.

Hvis man flyver meget og husker at køre sit bonuskort igennem inden takeoff eller er god til at få efterregistreret pointene, så kan man let få opsparet mange bonuspoint. Og det er måske altid man har lige meget tid til at få pointene brugt. Men nu gør SAS det endnu nemmere at spendere point på andre ting end flybilletter, hotelovernatninger og billeje.

SAS har i flere år gjort det muligt at købe rejserelaterede varer for point. Men nu udvides mulighederne gevaldigt, når luftfartsselskabet i løbet af efteråret går sammen med adskillige netbutikker om at tilbyde Eurobonus-kunder mulighed for at spendere point i de virtuelle butikker.

Flere aktører på vej
Mode-sitet Boozt.com er den første samarbejdspartner til at acceptere EuroBonus-point som betalingsform. Og i løbet af efteråret åbner Itunes, Smartbox, Facebook, BigPoint, Runescape, World Golf Tour, Disney Club Penguin, Diesel eBook Store og Livemocha også dørene for Eurobonus-kunderne. Flere andre aktører vil også indgå i det såkaldte RewardsPay samarbejde.

”Vi glæder os over at kunne tilbyde EuroBonus-medlemmer endnu en måde at anvende optjente point. Vi vil gerne gøre det enkelt for vores kunder at bruge point, og da det ikke er muligt for alle at bruge point på rejser, vil vi gerne tilbyde andre måder at bruge point i hverdagen. Internethandel er fortsat i vækst, og vi mener derfor, at det er et godt område at åbne for vores kunder, siger Nils Lindhe, Vice President for Loyality hos SAS.

Med betalingsløsningen RewardsPay logger medlemmer ind på deres EuroBonus-konto og vælger, hvor stor en del af betalingen, som skal ske med point. Når de valgte point er trukket fra kundens konto, gennemføres købet på almindelig vis.

Det er i dag muligt at optjene eurobonus-point på flyvninger med SAS og en lang række andre samarbejdspartnere både indenfor og udenfor Star Alliancen samt på hotelovernatninger, billeje og generelle indkøb, hvis der er koblet et Mastercard eller et Diners Club-kort til ens eurobonuskort.