Business Class-kabinen i de nyindrettede Airbus A330-fly hos Brussels Airlines. Foto: Brussels Airlines

Brussels Airlines opgraderer kabine og service på A330-fly

Det belgiske flyselskab Brussels Airlines præsenterer helt nyt interiør og service i sine Airbus A330. Opgraderingen gælder alle tre klasser om bord.

Passagerer på Brussels Airlines’ Airbus A330-fly får snart en helt ny oplevelse, når de sætter sig til rette på langdistanceflyvningerne.

Star Alliance-selskabet afslører, at det har investeret 10 millioner euro (75 millioner kroner, red.) i hver enkelt A330, og investeringen indebærer opgradering af både Business Class, Premium Economy og Economy Class. Det belgiske flyselskab har ønsket at tilbyde en større personlig oplevelse, og de nye kabiner skal ifølge Brussels Airlines selv skabe følelsen af at være på et såkaldt boutique-hotel.

Brussels Airlines har som ambition at gøre selve flyrejsen ligeså vigtig som destinationen, og udviklingen af de nye A330-kabiner er sket i samarbejde med JPA Design, der har kontorer i London, Dubai og Singapore. Flyselskabet ser frem til at kunne byde passagererne velkommen i det nye interiør til april.

“Hos Brussels Airlines arbejder vi løbende på at forbedre komforten for vores gæster om bord såvel som på jorden. Med denne betydelige investering i rejseoplevelsen på vores langdistancefly understreger vi endnu en gang vores engagement i en ekstraordinær passageroplevelse,” siger Christina Foerster, koncernchef i Brussels Airlines.

Brussels Airlines’ Premium Economy-kabine på de nyindrettede A330-fly. Foto: Brussels Airlines

Materialer af høj kvalitet
Inspirationen til de nye kabiner er hentet fra de mindre boutique-hoteller, hvor særligt design, luksus og den personlige service møder gæsterne.

”Sammen har vi skabt en harmonisk stemning for at kunne yde en personlig og varm service, og resultatet tager flyselskabets gæsteoplevelse til nye niveauer,” siger John Tighe, designdirektør for transportdelen hos JPA Design.

Belgisk Art Nouveau og Victor Horta har været inspiration til interiøret i de nye A330-kabiner, hvor materialer af træ og læder i høj kvalitet har været vigtige elementer. Sæderne er blandt andet udstyret med et 3D-tekstureret stof inspireret af belgiske designere som eksempelvis Dries Van Noten.

Selvbetjent bar
Hvad angår service og den kulinariske oplevelse om bord, har Brussels Airlines et samarbejde med en belgisk stjernekok. Hvert år udvikles nye menuer til Business Class-passagererne på langdistanceflyvninger. Herudover er de nyindrettede kabiner på A330 indrettet med en selvbetjent bar, hvor alle passagerer har mulighed for at vælge mellem otte forskellige belgiske øl. Brussels Airlines har således ønsket at bringe den populære belgiske øl- og barkultur ind på flyene.

Servicen om bord på Airbus A330-flyene indebærer fremover også et solidt udvalg af belgiske vine, kaffe og premium-chokolade fra Neuhaus.

Den første nyindrettede A330 vil gå på vingerne til april. Brussels Airlines råder i øjeblikket over i alt 14 Airbus A330-fly – fordelt på fire A330-200 og 10 A330-300. Et par af sidstnævnte opereres af det tyske Lufthansa-selskab Eurowings.

 

Relaterede artikler:

Brussels Airlines-navnet på vej ud

Brussels Airlines opgiver Asien

Brussels Airlines køber brugte langdistancefly

Langdistancevækst hos Brussels Airlines

Air France præsenterer nye kabiner på A330-fly