(Foto: Joakim J. Hvistendahl)

Charterarrangør går efter fodboldklubber

Den nordjyske charterarrangør SunCharter har etableret en ny gruppeafdeling, der skal fokusere på golfrejser samt træningslejre for fodboldklubber.

Den nordjyske rejsearrangør SunCharter er kommet flyvende fra start med salget til sine foreløbigt fire rejsemål i Grækenland, Tyrkiet og Bulgarien.

Nu udvider man med en grupperejseafdeling, der vil specialisere sig i golfrejser samt træningslejre i Tyrkiet for klubber i Danmarksturneringen. Allerede i den aktuelle vintersæson 2014/15 har flere klubber på Danmarksserie-niveau booket sig ind hos SunCharter.

“Vi får mange forespørgsler om grupperejser og golfture. Derfor har vi etableret en særlig afdeling for disse typer rejser,“ siger administrerende direktør Søren Kjellerup fra SunCharter.

Til at lede den nye afdeling har SunCharter hentet Jesper Dag Nielsen hos konkurrenten Bravo Tours. Den nye afdelingsleder har stor erfaring med golfrejser til Belek, der ligger ved Tyrkiets middelhavskyst.

“Området har 16 golfbaner i international topklasse. Banerne ligger i forbindelse med luksuriøse hoteller, og vi tilbyder såvel individuelle rejser som grupperejser til golfområdet,“ fortæller Søren Kjellerup.

Nye vinterrejsemål på vej
På lørdag den 29. november åbner SunCharter et salgskontor i Aalborg Lufthavn. I første omgang vil kontoret blive bemandet med tre personer og være åbent på alle hverdage mellem kl. 10.00 og 18.00 samt kl. 10.00 til 14.00 på lørdage og søndage.

“Vi forventer os en del af det nye kontor i og med, at det ligger lige ved udgangen af ankomsthallen. Til hvert ankommende fly er der mange ventende mennesker, og vi håber at kunne inspirere nogle af disse til at købe en rejse med os,“ siger SunCharter-direktøren.

Hos SunCharter er der foreløbigt fire rejsemål på programmet, men inden længe forventer man at løfte sløret for yderligere to destinationer til vinteren 2015/16 med opstart i uge 42.

“Vi er kommet rigtig godt i gang i Nordjylland. Salget ligger omkring 60 procent over vores budgetmål, hvilket vi er meget tilfredse med,“ siger Søren Kjellerup.

Foto: Superligaklubben Hobro IK´s succestræner Jonas Dal Andersen i selskab med administrerende direktør Søren Kjellerup fra Sun Charter, t.h. (Joakim J. Hvistendahl)