Cimber Sterling åbner tre nye ruter fra Aalborg Lufthavn

Med annonceringen af tre nye udenrigsruter fra Aalborg Lufthavn har den nordjyske lufthavn passeret ti udenrigsruter.

Fra maj 2010 sker der endnu mere i Aalborg Lufthavn. Det er måneden, hvor Cimber Sterling åbner tre nye ruter fra Aalborg Lufthavn. Det er alle sæsonruter til sydeuropæiske destinationer målrettet det fritidsrejsende publikum.

Hver tirsdag flyves der fra Aalborg til Nice, på fredage hedder destinationen Kreta (Chania), mens Palma de Mallorca er rejsemålet ved én afgang på alle lørdage.

Cimber Sterling flyver i forvejen en helårsrute til Málaga fra Aalborg Lufthavn, mens en sæsonrute til Salzburg opereres i vinterhalvåret.

Cimber 737 retro

Flere feriedestinationer for nordjyderne

“De flotte passagertal på vores rute mellem Aalborg og Málaga giver en klar indikation af, at der er et marked i Nordjylland for flere sydeuropæiske destinationer,“ udtaler Signe Thorup, der er kommunikationschef i Cimber Sterling.

Med tilføjelsen af de tre nye ruter kan Aalborg Lufthavn nu bryste sig af 11 udenrigsruter, hvoraf ca. halvdelen er sæsonruter. Destinationerne er: Chania (Kreta), Færøerne (Vagar), Keflavik (Reykjavik), Las Palmas (Gran Canaria), London, Málaga, Nice, Oslo, Palma de Mallorca, Paris og Salzburg.

På flere af ruterne er der flere operatører. Således flyver både Norwegian og Cimber Sterling på ruterne til Málaga og Palma de Mallorca, mens Cimber Sterling og SUN-AIR flyver i konkurrence på ruten til Oslo.