Crew fra Corendon Airlines. (Foto: Corendon Airlines | Facebook)

Corendon Airlines klar med 11 danske vinterruter

Destinationer i Tyrkiet, Egypten og på De Kanariske Øer er en del af Corendon Airlines’ vintertrafikprogram med samlet 20 ugentlige afgange fra tre danske lufthavne.

Corendon Airlines er i gang med et meget ambitiøst sommertrafikprogram, hvor der er disponeret to fly fra København og et fra Billund Lufthavn.

Mens sommertrafikken er koncentreret om de populære destinationer i Tyrkiet, Grækenland og Spanien, så er programmet for vinteren tilpasset de mest eftertragtede destinationer for det danske rejsepublikum.

Fra både København og Billund flyves der til Antalya i Tyrkiet, Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote i Spanien samt Hurghada i Egypten. Der flyves to gange om ugen til alle destinationer med undtagelse af Lanzarote, der betjenes hver tirsdag fra de to største danske lufthavne.

Aalborg Lufthavn vil også være med på rutekortet, idet der tilbydes to ugentlige afgange til Antalya fra den nordjyske lufthavn.

Tilfredshed med salgstallene
Hos Corendon er der indtil videre tilfredshed med opstarten i Danmark, hvor man siden begyndelsen af april har fløjet til Antalya fra både København, Billund og Aalborg, og senere i denne måned tager man hul på et meget omfattende sommertrafikprogram.

“Vi er trådt ind på det danske marked med den samme forretningsmodel, som vi har drevet på mange kernemarkeder i årevis, som er baseret på samarbejde med rejsearrangører, bureauer og vores egne salgskanaler. Indtil videre er vi meget tilfredse med tallene,” siger Mine Aslan, der er kommerciel direktør for Corendon Airlines.

“Vi planlægger på kort sigt at udvide vores netværk og flyve til flere turistdestinationer fra Danmark.”

Ifølge det tyrkiske selskab starter priserne ved 299 kroner for en enkeltbillet i det kommende vintertrafikprogram.

DAT flyver for Corendon
Oprindeligt var det meningen, at Corendon Airlines selv ville basere tre fly i Danmark i sommeren 2022, men der er i stedet blevet indgået en aftale med danske DAT, der har tre fly på kontrakt for det tyrkiske selskab – henholdsvis en Airbus A321 samt to A320’ere.

Disse fly er i øvrigt blevet beklædt med en foliering, således at de fremstår som Corendon Airlines’ egne fly. 

Udover aftalen med DAT har Corendon Airlines også indgået wetleaseaftaler med maltesiske Airhub Airlines, litauiske GetJet Airlines samt ukrainske SkyUp Airlines.

 

Relaterede artikler:

God opstart for Corendon Airlines i Danmark

Corendon Airlines overvejer Dubai-ruter fra Danmark

Tyrkisk flyselskab i stor dansk offensiv