CWT mister chef for Jylland

Kaj Berthelsen er på vej tilbage til AVIS Biludlejning efter kun lidt mere end et år som Jyllands-chef hos Danmarks største erhvervsrejsebureau Carlson Wagonlit Travel. Hos AVIS Biludlejning er man glade for at få ‘en god ambassadør’ for selskabet tilbage.

Der er langt fra biludlejningsbranchen til det noget mere komplekse branche, som erhvervsrejsemarkedet repræsenterer. Det har Kaj Berthelsen måttet sande, idet han efter knapt halvandet år som Office Manager i Jylland hos erhvervsrejsebureauet Carlson Wagonlit Travel (CWT)den1. april vender tilbage til AVIS Biludlejning.

Kaj Berthelsen tiltrådte den 1. november 2009 hos CWT med ansvaret for aktiviteterne i Jylland, både operationelle og kommercielle og dermed alle medarbejdere i såvel Aalborg som Aarhus.

KajBerthelsen var oprindeligt uddannet skolelærer og har arbejdet på skoler i Aarhus og Viborg. I år 2000 søgte Kajind hos Avis Biludlejning, hvor han har var ansat frem til 2009 som henholdsvis reservationschef og senest som salgschef.

Hos AVIS Biludlejning fortæller administrerende direktør Philip Schack, at Kaj Berthelsenfremover skal arbejde for AVIS Europe i et specielt Nordic Outbound Leisure team,men med kontor sammen med dendanske afdeling hos AVIS.

“Vi er glade for at Kaj er tilbage i folden, fordi Kaj altid har været en rigtig god ambassadør for AVIS. Han udfører altid sit arbejde professionelt og er et fantastisk bindeled mellem vores globale brand og vores lokale kunder,“ siger Phliip Schack, administrerende direktør i AVIS Bilulejning i Danmark i en kommentar til CHECK-IN.dk.

Phlip Schack fortæller, at AVIS igennem de seneste år har oplevet en stigende efterspørgsel efterselskabets leisure-produkter, og at Kaj Berthelsen i sin nye funktionkommer til at fokusere på outbound-forretningen med stor fokus på de danske leisure-rejsebureauer.

“Vi ser frem til, at vi fremover kan være en endnu bedre samarbejsparter for leisure-bureauerne, og vi er sikker på at Kaj er den helt rigtige til at sikre dette,“ siger Phlip Schack.

Foto: Kaj Berthelsen vender tilbage til AVIS efter en kort afstikker til Carlson Wagonlit Travel.