A.P. Møller-Mærsk vælger Carlson Wagonlit

Danmarks største erhvervsrejsebureau, Carlson Wagonlit, har fået foden indenfor hos A.P. Møller – Mærsk, der dog fortsat også bruger et konkurrerende rejsebureau.

Smilene var brede hos Danmarks største erhvervsrejsebureau, Carlson Wagonlit Travel, fredag, da det stod klart, at bureauet kunne føje Danmarks største virksomhed, A.P. Møller-Mærsk koncernen, til kundelisten.

Carlson Wagonlit bliver nemlig det ene af de to erhvervsrejsebureauer, som olie- og rederikoncernen normalt har sine rejseindkøb spredt ud på.

”Vi er naturligvis utrolig glade og stolte over at være blevet udvalgt til at være det ene af de to erhvervsrejsebureauer, som A.P. Møller-Mærsk anvender på globalt plan,” siger Torben Rodenberg, der er dansk direktør for Carlson Wagonlit Travel.

Det andet erhvervsrejsebureau, som A.P. Møller-Mærsk bruger, er og vil fortsat være American Express Global Business Travel.

Og her var smilene sandsynligvis endnu bredere. Erhvervsrejsebureauet beholdte nemlig også Danske Bank og Carlsberg Gruppen som kunder. De to virksomheder har sammen med A.P. Møller-Mærsk indgået en såkaldt udvidet strategisk partnerskabsaftale omkring indkøb af rejsebureauydelser.

De tre virksomheder har hvert år mere end 500.000 rejserelaterede transaktioner, som de to erhvervsrejsebureauer skal tage sig af fremover.