Shaun McAnee and Mark Beattie i den nye digitale zone, som Danske Bank står bag. (Foto: Belfast City Airport)

Danske Bank etablerer digital zone i lufthavn

Med hjælp fra Danske Bank har de rejsende i en mindre europæisk lufthavn fået et sted, hvor de kan sidde og arbejde, mens de får strøm til computere og mobiler.

Danske Bank er sponsor for en digital zone i den af de to lufthavne i nordirske Belfast, der også kendes under navnet George Best Belfast City Airport.

Den danske bank er en af de førende finansielle virksomheder i Nordirland, idet Danske Bank servicerer privat- og erhvervskunder samt store institutionelle kunder fra 46 filialer og fire regionale finanscentre.

Den digitale zone ligger i lufthavnens afgangslounge, og den giver passagererne mulighed for at sidde ned, mens de oplader deres telefoner, tablets og bærbare computere, samtidig med at de kan koble sig på lufthavnens gratis Wi-Fi. Zonen byder på 16 ladepunkter.

Vil understøtte vækst
”Vi er virkelig glade for den digitale zone i George Best Belfast City Airport. Det er det seneste initiativ i vores arbejde med at understøtte væksten i Nordirland, og give alle der rejser mulighed for at forblive forbundet. Nu hvor økonomien igen åbner op, er det vigtigt, at vi gør det så let som muligt for vores lokale forretningsfolk at gøre forretninger i resten af Storbritannien og andre steder,” siger Shaun McAnee, administrerende direktør for Corporate & Business Banking i Danske Bank, Nordirland.

”Vi er glade for samarbejdet med Danske Bank som sponsor for vores nye zone. Som Storbritanniens og Irlands mest bekvemme lufthavn, blot fem minutter fra centrum af Belfast, er det nemt at forstå, hvorfor vi er det ideelle sted at opbygge mærkebevidsthed og påvirke adfærden hos kunder,” siger Mark Beattie, driftsdirektør i George Best Belfast City Airport.

18 destinationer
Belfast City Airport betjener i øjeblikket 18 destinationer: 16 i Storbritannien og 2 i Europa (Amsterdam og Palma de Mallorca). Aer Lingus, British Airways, Eastern Airways, easyJet, KLM, og Loganair flyver alle til og fra lufthavnen.

Frem til september havde Ryanair også flyvninger fra lufthavnen, men lavprisselskabet har valgt at trække sig fra både Belfast City Airport og Belfast International Airport, blandt andet fordi den nordirske lokalregering ifølge selskabet ikke har gjort nok for at hjælpe turismen på benene efter corona.

 

Relaterede artikler:

Ryanair flytter irsk kapacitet til kontinentet

Irsk flyselskab trådt i likvidation

Hvad skal lufthavnen hedde?