En Boeing 767-300 fra Delta Air Lines. Foto: Richard Snyder

Delta opgraderer service på CPH-sommerrute

Delta Air Lines vender tilbage til Københavns Lufthavn i den kommende sommer og dette med en bedre service end foregående år.

En lækrere madoplevelse og gratis adgang til brug af populære apps til telefonen.

Det amerikanske flyselskab Delta Air Lines har opgraderet oplevelsen for sine passagerer, når det fra den 25. maj vender tilbage til Københavns Lufthavn på den årlige sommertrafikrute fra New York-JFK med direkte daglige flyvninger mellem de to lufthavne.

Delta Air Lines, der har base i Atlanta, oplyser, at det vil tilbyde den bedste serviceoplevelse hidtil hos flyselskabet. Således vil passagerer på både Economy Class og Delta Comfort+ få serveret Avissi Prosecco (mousserende vin, red.) på alle flyvninger, ligesom passagererne vil blive tilbudt mad, der har fået en opgradering ud fra inspiration fra restauranter.

Flyver man på Delta Air Lines’ business class, Delta One, kan man gå om bord i et spændende rejsekit med gode produkter fra Kiehl’s Since 1851 (amerikansk kosmetikbrand med hår- og kropsprodukter, red.).

Nyeste teknologi
Og så kan samtlige passagerer ikke mindst tilbringe tiden i luften med at skrive med venner og familie på populære mobil-apps som Facebook Messenger, iMessage og WhatsApp.

”Det er altid spændende at påbegynde flyvningen mellem Danmark og USA igen, og denne sommer tilbyder vi en endnu bedre service med gratis Prosecco og mobile apps som tillæg til vores on-demand underholdning, WiFi og gode ruteplan,” siger Jan Feenstra, der er salgsmanager for Delta i Holland og Nordeuropa.

”Under rejsen forsøger vi altid at give vores kunder adgang til den nyeste teknologi og dermed give dem en bedre oplevelse om bord.”

Delta Air Lines indsætter en Boeing 767-300 mellem New York-JFK og Københavns Lufthavn, og der var vil være plads til 225 passagerer. Der er daglig afgang klokken 13.30 fra CPH på rutenummer DL219 med ankomst i New York klokken 16.14. Returflyvning på rutenummer DL218 klokken 21.32 med ankomst i CPH klokken 11.45 næste dag.

Lille kapacitetsforøgelse
I sommertrafikprogrammet for 2017 opererede Delta på CPH-ruten med en blanding af Boeing 757-200-fly og Boeing 767-300-fly. Der er hermed tale om en lille kapacitetsforøgelse i 2018, såfremt flyselskabet ikke ændrer på tingene. Sidste år var der udsigt til en Boeing 767-400 på CPH-ruten, men det blev i stedet ændret til de to mindre, før beskrevne Boeing-fly.

Deltas sommerrute til CPH er en del af flyselskabets partnerskab med Air France og KLM, og rutens passagerer har således mulighed for gode forbindelsesmuligheder i kraft af de to europæiske flyselskabers baser i henholdsvis Paris Charles de Gaulle og Amsterdam-Schiphol.

Fra New York-JFK tilbyder Delta Air Lines blandt andet ruter til populære destinationer som Los Angeles, Atlanta og Orlando.

 

Relaterede artikler:

Delta skruer igen på CPH-rute

Delta finjusterer sommerrute til CPH

Største Boeing 767-fly kommer til København

Delta opruster på CPH-rute

Delta skærer ned i CPH