Emirates ved første ankomst i Københavns Lufthavn den 1. august 2011 (Foto: CPH)

Emirates flyver to gange dagligt til CPH

Emirates vil tre lørdage i februar indsætte en ekstra returflyvning mellem Dubai og København.

Danskernes lyst til at komme væk fra sneen og kulden er så stor, at Emirates oplever stor efterspørgsel på flyrejser fra København til Asien i skolernes vinterferie, der øst for Storebælt ligger i uge syv. Derfor har selskabet besluttet at indsætte en ekstra aftenflyvning lørdag den 1., lørdag den 8. og lørdag den 15. februar ved siden af selskabets daglige eftermiddagsafgang. Det erfarer CHECK-IN.dk.

Selskabet vil bruge et Boeing 777-300ER fly med 426 sæder. Det er magen til det, som Emirates anvender på den normale flyvning.

De tre flyvninger vil afgå fra Dubai lørdag eftermiddag kl. 13.55 som EK3153 med planmæssig ankomst 17.50 i København. Klokken 19.55 sætter flyet som EK3154 kursen tilbage mod Dubai, hvor det lander søndag morgen kl. 05.10.

Næststørste flytype
Flyvningerne kan være skridtet før at selskabet fast begynder at flyve to gange om dagen. I første omgang måske kun nogle dage om ugen. Siden Emirates begyndte at flyve til København i 2011 har selskabet løbende indsat større og større fly. Det nuværende Boeing 777-300ER er selskabets næststørste flytype kun overgået af superjumbo’en Airbus A380. Og den flytype er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at operere i Københavns Lufthavn.

Derfor vil et naturligt næste skridt i selskabets danske ekpansion være at indsætte en ekstra afgang med et mindre fly.

Tidligere på måneden annoncerede Emirates, at de fra 1. september går fra en til to daglige afgange med Boeing 777-300ER fly på ruten fra Dubai til Dublin.