En af de nye First Class-suiter ombord på Boeing 777 hos Emirates. Foto: Emirates

Emirates lancerer ny First Class-suite

Med inspiration fra den tyske bilfabrikant Mercedes-Benz præsenterer Emirates helt nye First Class-suiter ombord på flyselskabets Boeing 777-fly.

Hvis ikke det hidtil har været luksus at flyve på første klasse hos Emirates, så vil det med statsgaranti blive det fremover.

Det store mellemøstlige flyselskab afslører nemlig helt nyindrettede kabiner på selskabets Boeing 777-fly. Alle klasser får en makeover af de helt store, men den luksuriøse opgradering på First Class vækker naturligvis ekstra opsigt.

First Class bliver indrettet med i alt seks fuldt lukkede, private suiter med skydedøre fra gulv til loft, og suiterne er designet efter inspiration fra Mercedes-Benz’ S-Class. Indretningen af de nye suiter tager luksus og privatliv til det næste niveau, skriver Emirates selv i en pressemeddelelse.

Suiterne indgår i en 1-1-1-konfiguration på tværs af flyet, og hver enkelt suite giver passageren knap fire kvadratmeter personlig plads.

Naturligt luksusbrands-samarbejde
Emirates opgraderer således hele kabinen på alle sine fly af typen Boeing 777. Den samlede udvidelse af First Class, Business Class og Economy Class har betydet en dollar-investering i multimillion-klassen. Og så får man nydesignede sæder og et opgraderet underholdningssystem i alle klasser.

”Emirates var pioner på konceptet med private First Class-suiter i 2003, og i dag er det branchens benchmark inden for rejser på First Class. Gennem årene har vi løbende forbedret vores private suiter og tilføjet gennemtænkte forbedringer og funktioner,” siger Tim Clark, der er koncernchef hos Emirates.

”Dette er første gang, at et Emirates-produkt er blevet så påvirket af et andet luksusmærke, men det er et naturlig samarbejde, da både Emirates og Mercedes-Benz har samme urokkelige engagement til fine detaljer, kompromisløs kvalitet og en lyst til at skubbe grænserne.”

Emirates’ nye First Class-suiter er skabt på baggrund af designfilosofien hos Mercedes-Benz’ S-Class med blandt andet bløde lædersæder, højteknologiske kontrolpaneler og stemningsbelysning. Ej at forglemme indstilling af personlig temperaturkontrol. Er man passagerer i den midterste suite, er der mulighed for at åbne et virtuelt vindue og nyde en HD-visning af den virkelige verden.

Privatchauffør i Mercedes-Benz
Det nye First Class-produkt fra Emirates inkluderer også gratis privatchauffør. Bilerne er naturligvis fra Mercedes-Benz, og passagerer rejsende på den ypperste klasse vil blive hentet og/eller bragt til deres bolig ved landing og afgang fra Dubai i De Forenede Arabiske Emirater.

De første Boeing 777-fly med kabineopgraderingen er klar til kommerciel rutedriftfra den 1. december, og i første omgang vil passagererne kunne nyde de nye kabiner på ruterne fra Dubai til Genéve i Schweiz og til den belgiske hovedstad, Bruxelles.

Emirates opererer med verdens største passagerfly, Airbus A380, på ruten til Københavns Lufthavn, så passagerer på det danske marked må i første omgang gå forgæves efter det nye kabineprodukt inklusiv de topluksuriøse First Class-suiter. Til gengæld flyver Emirates med Boeing 777 på ruterne til Stockholm og Oslo, hvorfor de to øvrige skandinaviske markeder måske på sigt kan se frem til en ny kabineoplevelse.

 

Relaterede artikler:

Emirates opgraderer sky-bar og rutenet

Emirates åbner dørene til sine lounges

Emirates bestiller flere A380’ere

Bestil luksus-middagen før afgang

Investerer milliarder i nyt kabineprodukt