Emirates ny storsponsor for Real Madrid

Emirates og Real Madrid har indgået en ny sponsoraftale. Dermed skal stjernerne hos en af verdens bedste fodboldklubber i de næste fem sæsoner spille i trøjer med logoet fra et af verdens mest succesfulde luftfartsselskaber på ryggen.

Forleden indgik to partnere en ny stor sponsoraftale.

Den ene part er et af verdens mest succesfulde luftfartsselskaber medrekordhøj vækst, en enorm ordrebog og overskud ikke færre end 23 år i træk.

Den anden part er en af verdens ubetinget bedste fodboldklubber med ikke færre end 31 La Liga-titler, 18 Copa Del Rey-trofæer og ni Champions League-titler i bagagen.

Det er naturligvis det mellemøstlige luftfartselskab Emirates og den spanske fodboldklub Real Madrid, der er tale om.

Emirates har knapt et år efter lanceringen af sin rute til den spanske hovedstad tegnet sponsoraftale med byens hold, Real Madrid.De næstefem sæsoner skal Real Madrid-stjernerne spille i trøjer med Emirates på ryggen.

På pressemødet i forbindelse med aftalens indgåelse var der glæde hos begge parter.

”Emirates er et verdensberømt selskab, der altid har respekteret og værdsat sport. Flyselskabet deler vores tro på loyalitet, flid, engagement og innovation, og disse fælles principper vil skabe en særlig forståelse. Vi tror fuldt og fast på, at dette er en strategisk alliance, der vil bygge bro mellem os og vores mange tilhængere over hele verden,” sagde Florentino Perez, præsident i Real Madrid.

Samme tilfredshed var der hos Emirates.

”Attilføje Real Madrid til vores europæiske line-up af fodboldsponsorrater forbedrer en i forvejen fantastisk liste af europæiske hold, som vi støtter, herunder Arsenal, HSV, PSG, AC Milan og Olympiakos,” sagde Hans højhed Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, formand og CEO i Emirates Airline og Group.

Det Dubai-baserede Emirates er således også hovedsponsor for London-klubben Arsenal, der fik Emirates Stadium opkaldt efter hovedsponsoren, der betalte omkring 1 milliard kroner for den aftale.

Emirates er også storsponsor i Paris Saint Germain Football Club, Hamburger SV, AC Milan og græske Olympiacos FC, der alle spiller med Emirates-logoet på klubbernes trøjer.

Udover europæiske fodboldklubsponsorater er Emirates også en af de officielle partnere for verdensmesterskaberne under det internationale fodboldforbund FIFA samtdet officielle flyselskab for 12 internationale golfturneringer.