Ny Finnair-lounge på Schengen-siden i Helsinki Lufthavn. (Foto: Finnair)

Finnair klar med ny Schengen-lounge

Finnair åbner 9. juli en helt ny lounge på Schengen-siden af Helsinki Lufthavn. Loungen får plads til 440 gæster, der vil kunne nyde en spektakulær udsigt over baneområdet.

Kunderne hos Finnair får snart en helt ny lounge at gå om bord i, når flyrejsen begynder fra Helsinki Lufthavn.

Således varer det kun nogle uger, før Finnair åbner en spritny og rummelig lounge på Schengen-siden af den finske hovedstadslufthavn. Loungen åbner mere præcis 9. juli 2024, og den får placering nær gate 21. Loungen er designet til at give de rejsende ”uovertruffen komfort og bekvemmelighed”, lyder det fra det finske flyselskab.

”Vi er glade for at kunne annoncere åbningen af ​​vores nye Schengen-lounge, der giver endnu mere plads og komfort før afgang,” siger Ole Orvér, kommerciel direktør hos Finnair.

Finnair har lyttet på feedback fra sine Finnair Plus-bonusmedlemmer og indrettet et eksklusivt Finnair Platinum Corner til medlemmer med status af Finnair Plus Platinum og Finnair Plus Platinum Lumo.

Får 150 sæder flere end eksisterende lounge
Det bliver også muligt at få adgang til den nye Schengen-lounge, hvis man som Finnair-kunde har købt billet til enten Business Class Classic eller Business Class Flex. Herudover har medlemmer med status af Finnair Plus Gold også adgang til den nye Finnair Business Lounge.

Kunder kan også købe adgang til loungen via et rejsetillæg i forbindelse med billetbestilling, via Administrator-booking eller via Finnair-appen.

”Med øget plads kan den nye Finnair Lounge komfortabelt rumme op til 440 gæster, hvilket er omkring 150 sæder mere end den nuværende lounge. Forskellige rum i loungen er skræddersyet til forskellige behov: spisning, arbejde, hvile og tilbringe tid sammen med dine rejsekammerater,” fortæller Meri Järvinen, chef for lufthavns-kundeoplevelse hos Finnair.

Indrettet i nordisk stil
Studio Joanna Laajisto har stået for designet af den nye lounge, der indfanger essensen af Norden – herunder de fredelige, naturlige og indbydende elementer. ’Træteksturer, bløde former og varme farver afspejler det finske landskabs sindsro,’ lyder det i Finnairs beskrivelse af loungen.

Inventaret i den nye lounge består blandt andet af møbler fra kendte nordiske designbrands såsom Artek, Nikari og Gubi, der således giver et strejf af lokalt håndværk til omgivelserne.

Gæsterne i loungen får en spændende udsigt til det pulserende baneområde, eftersom der tilbydes et spektakulært kig ud over landingsbanen og de forskellige gates ved terminalen.

 

Relaterede artikler:

Finnair afslører længe ventet Premium Economy

Ny Finnair-lounge i Helsinki Lufthavn

Myldredtid i Finnair Lounge