Lufthansa-fly. (Foto: Lufthansa News | Twitter)

Flere end 30 nye destinationer hos Lufthansa

Lufthansa vil i det kommende sommertrafikprogram tilbyde over 30 nye destinationer fra Frankfurt og München med fokus på flere populære ferieområder.

I den kommende sommer vil kunderne hos Lufthansa kunne vælge mellem et stort udvalg af feriedestinationer.

Det tyske flyselskab planlægger således at åbne cirka 20 nye destinationer fra Frankfurt og 13 nye destinationer fra München. Ruterne fra begge byer vil have fokus på feriesegmentet. Der vil være særligt fokus på destinationer i Caribien, De Kanariske Øer og Grækenland, lyder det.

Flere flyselskaber fra Lufthansa-gruppen har de seneste dage meldt ud om nye destinationer i det kommende sommertrafikprogram. Lufthansa forventer, at vacciner og en stor testindsats vil gøre det muligt, at folk kan tage på ferie igen.

”Vores program for fritidsrejser i sommeren 2021 er stærkere end nogensinde. Vi forventer, at mange lande vil lempe rejserestriktionerne frem mod sommeren, i takt med at flere og flere mennesker bliver vaccineret,” siger Harry Hohmeister, medlem af bestyrelsen for Lufthansa-gruppen.

”Vi ved, at efterspørgslen vil stige kraftigt, så snart rejserestriktionerne fjernes. Og vi er godt rustet til at imødekomme dette med vores fremragende udvalg af produkter og tilbud. Der er en stor længsel efter rejser, og vi tror på, at sommermånederne vil afspejle dette.”

Masser af feriedestinationer med nyt Lufthansa-brand
Lufthansa har hen over sommeren ruter fra Billund Lufthavn til Frankfurt og fra Københavns Lufthavn til Frankfurt og München. Der vil således være rig mulighed for flyselskabets danske kunder at flyve videre på ferie via transit i en af de to tyske storlufthavne.

Fra Frankfurt bliver det muligt at flyve til en lang række spanske og græske ferieøer, ligesom der blandt andet vil være ferieruter til Cypern, kroatiske Rijeka og italienske Lamezia Terme.

Nye destinationer fra München tæller blandt andet spanske Jerez og græske Chania, Mykonos, Kos, Kavalla, Zakynthos og Preveza. Også egyptiske Hurghada vil være ny destination.

Foruden de mange europæiske feriedestinationer har Lufthansas nye brand, Eurowings Discover, annonceret flere langdistanceruter fra Frankfurt til solrige destinationer. Der vil blandt andet være tre ugentlige flyvninger til Punta Cana i Den Dominikanske Republik, to ugentlige flyvninger til Mombasa i Kenya med forbindelse videre til den tanzaniske ø Zanzibar.

Herudover vil Eurowings Discover fra juni blandt andet gennemføre tre ugentlige flyvninger til Anchorage i den amerikanske delstat Alaska og to ugentlige afgange til Mauritius. Også Lufthansa vil flyve over Det Indiske Ocean med op til tre ugentlige afgange fra Frankfurt til Malé i Maldiverne.

 

Relaterede artikler:

Derfor undgik Lufthansa at blive politianmeldt

Lufthansa vil bruge digitalt coronapas på udvalgte ruter

Eurowings Discover og Condor i kamp om tyske langruter