Passagerer hos Singapore Airlines. (Foto: Singapore Airlines | PR)

Flyselskab tilbyder gratis WiFi til alle

Uagtet hvilken kabineklasse, som passagererne hos Singapore Airlines, indløser billet til, vil de snart kunne få adgang til gratis og ubegrænset internet. Det gælder også på København-ruten.

Som optakt til højsæsonen har Singapore Airlines meldt ud, at flyselskabet har besluttet, at rejsende på alle kabineklasser fremover gratis vil kunne gøre brug af en trådløs internetforbindelse på langt størstedelen af selskabets flyvninger.

Sådan har det allerede været siden februar i år for de rejsende, som har booket billet til Business Class eller er en del af PPS Club (Priority Passenger Service, red.), mens passagerer på de andre kabineklasser har haft mulighed for at surfe gratis på nettet i enten to eller tre timer.

Det har dog krævet, at de rejsende er medlemmer af KrisFlyer, som er navnet på Singapore Airlines’ fordelsprogram. Et medlemskab af programmet bliver ligeledes et vilkår, såfremt man ønsker at gøre brug af muligheden for det gratis internet, når flyselskabet lancerer den nye service.

Sættes i gang i næste måned
Ifølge Singapore Airlines vil man lancere ”flybranchens mest omfattende WiFi opgradering til dato”, der vil blive rullet ud på alle selskabets fly med undtagelse af de syv Boeing 737-800 NG’ere (Next Generation), som også er en del af flåden.

Den nye service er planlagt til at gå i luften den 1. juli, og Singapore Airlines bekræfter, at den også vil blive gjort tilgængelige på ruten mellem København og Singapore, der beflyves af selskabets Airbus A350-900-fly.

Det oplyses, at det konkret vil foregå sådan, at passagerer, som allerede er medlem af KrisFlyer vil blive bedt om at indtaste deres medlemsoplysninger, hvorefter de får internetadgang, mens ikke-medlemmer har mulighed for at tilmelde sig inden afgang eller undervejs på flyvningen.

Efterspurgt af rejsende i Skandinavien
Muhammad Raimi, der er direktør for Singapore Airlines i Norden, forklarer, at flyselskabet i en periode har oplevet en øget efterspørgsel på trådløst internet fra passagererne i de skandinaviske lande.

”Som et moderne flyselskab skal vi investere i fremtiden, og vi ønsker løbende at højne servicen for vores passagerer. At give samtlige passagerer adgang til gratis, ubegrænset WiFi er en vigtig milepæl i Singapore Airlines’ kontinuerlige arbejde med at tilbyde en ekstraordinær god rejseoplevelse fra start til slut.”

”Her fra Skandinavien har vi længe haft et stigende ønske fra vores passagerer om at være connected fra luften, så jeg er sikker på, at nyheden vækker glæde ombord på vores fly fra København,” lyder det fra direktøren.

 

Relaterede artikler:

Norwegian lancerer nyt højhastigheds-WiFi

Singapore Airlines styrker WiFi på A350

Delta introducerer gratis WiFi