Første transatlantiske flyrute til Reno

Fra december 2015 bliver det for første gang nogensinde muligt at flyve direkte fra Europa til Reno i Nevada.

Vinteren nærmer sig, og det udnytter mange familier til at tage på skiferie rundt omkring i Europa. Fra næste vinter får de mere eventyrlystne europæiske skientusiaster også muligheden for at prøve et helt nyt område, når britiske Thomas Cook Airlines åbner for ruteflyvning fra London Gatwick til Reno-Tahoe i Nevada, der især er kendt for sit skisports-resort Ski Lake Tahoe.

Den nye rute åbner i december 2015 og bliver den første transatlantiske rute nogensinde fra Europa til Reno. Flyvningerne er kommet i stand igennem et tæt samarbejde mellem lufthavnen og Ski Lake Tahoe, og derfor følger ruterne også skisportssæsonen, der løber fra 15. december 2015 til 9. april 2016.

”Vores skiresort og hotelkasino er gået sammen for at støtte denne flyvning, der giver vores nye europæiske kunder mulighed for at få en enestående ski- og nattelivsoplevelse på et af de mest fantastiske steder på jorden. Det er fantastiske nyheder for vores skisamfund, spillefælleskab og generelle økonomiske indvirkning på regionen”, udtaler administrerende direktør Marily Mora fra Reno-Tahoe Airport i en pressemeddelelse.

Bred interesse for Reno
Der vil i første omgang være tale om to ugentlige afgange fra London Gatwick på onsdage og lørdage, og det er allerede nu muligt at bestille flybilletter til ruten, der vil blive befløjet med Airbus A330-fly fra Thomas Cooks Airlines og som skal åbne op for nye rejsemuligheder hos det britiske flyselskab.

”Det er fantastiske nyheder for os, at vi har mulighed for at tilbyde den første direkte flyvning til Reno-Tahoe til skiløbere fra Storbritannien, og det åbner for Lake Tahoe som en ny feriedestination i vinterferien”, siger administrerende direktør Christoph Debus fra Thomas Cook Airlines ifølge Travel Weekly.

London Gatwick er ikke den eneste internationale lufthavn, der for nylig har fået øjnene op for Reno-Tahoe Airport. Indenfor den seneste måned har mexicanske Volaris således også præsenteret nye ruter til Reno fra Guadalajara International Airport i hjemlandet, men lavprisselskabet forventer først at åbne op for sin rute i december 2016.