Emirates tilbyder nu Home Check-in, hvor en medarbejder kommer ud til passageren for at lave check-in og sikkerhedstjek. Foto: Emirates

Foretag check-in og sikkerhedstjek hjemmefra

Passagerer på samtlige klasser hos Emirates kan fremover foretage check-in og sikkerhedstjek fra hjemmet, kontoret eller hotellet, når afrejselufthavnen er Dubai.

Mange flyselskaber har i flere år tilbudt sine passagerer at lave et elektronisk check-in hjemmefra, men nu tager Emirates skridtet videre.

Det mellemøstlige flyselskab introducerer nemlig såkaldt Home Check-in. Den nye service betyder, at en medarbejder fra Emirates tager ud til passageren, hvor check-in og sikkerhedskontrol foretages i én og samme omgang.

Der kan udføres check-in fra hjemmet, hotellet eller kontoret, og muligheden gælder for passagerer på alle klasser hos Emirates – og med udgangspunkt fra alle steder i Dubai.

Emirates-medarbejderen vejer bagagen, printer bagagetags og sætter dem på passagerens kufferter med det samme, ligesom der bliver printet boardingkort. Bagagen bliver taget med, og passageren vil ved ankomst til lufthavnen kunne gå direkte til immigrationskontrollen.

Vellykkede tests
Hver enkelt passager har mulighed for at checke syv stykker bagage ind mod en betaling på 350 dirham, hvilket svarer til 585 kroner. Hver kuffert herudover koster 35 dirham – eller små 60 kroner. Home Check-in kan bestilles op til 12 timer før planlagt afgang. Servicen er en del af Emirates’ strategi om at levere et endnu bedre rejseprodukt til sine kunder.

Siden oktober har Emirates testet Home Check-in for at sikre, at det hele forløber gnidningsfrit og uden fejl. Og forløbet har således udmøntet sig i en officiel introduktion. Passagerens bagage får en nøje udvalgt og markeret plads i flyselskabets køretøj. Servicen bliver i øvrigt foretaget med helt nye biler.

I forvejen tilbyder Emirates en særlig service til kunderne direkte i Dubai International Airport. Her har man mulighed for at betale for concierge-service, hvor der bliver taget hånd om ens bagage ved ankomst til lufthavnen. Herudover kan man i forvejen forudbetale eventuel ekstra bagage til favorable priser, ligesom bagagen bliver ekstra beskyttet med plastik, skriver flyselskabet.

For passagerer, der ankommer til Dubai, er det muligt at få opbevaret bagagen i store bokse, hvis man ønsker at udforske byen. Det er også muligt for passagererne at få leveret bagagen i sit hjem, uden at man kommer i kontakt med den i lufthavnen efter landing.

 

Relaterede artikler:

Emirates åbner dørene til sine lounges

Emirates indfører limousineservice for danske kunder

Emirates er verdens bedste flyselskab