San Juan på Puerto Rico.

Iberia vender tilbage til Puerto Rico

Iberia vil med spritnye Airbus-fly genåbne sin rute mellem Madrid og Puerto Ricos hovedstad San Juan.

Iberia vil genoptage sine flyvninger til Puerto Rico efter knap tre år. Fra den 15. maj næste år vil Iberia flyve til San Juan i Puerto Rico tre gange om ugen på mandage, onsdage og søndage. I første omgang vil Iberia betjene denne nye rute i sommersæsonen

Iberia vil flyve til San Juan med sine nye Airbus A330-200 fly udstyret med 19 nydesignede business class-sæder og 269 økonomiklasse-sæder.

“Dette er en meget tilfredsstillende dag for os. Da vi suspenderede flyvningerne til Puerto Rico for næsten tre år siden, lovede vi at genoptage dem, så snart vi var i stand til at gøre ruten økonomisk bæredygtig igen. Den tid er nu kommet. Ændringer i virksomheden i de seneste måneder har gjort os i stand til ikke blot at genskabe denne ruter, men også at åbne op for fem nye destinationer i Latinamerika og dermed konsolidere Iberias lederskab i flyvninger mellem Latinamerika og Europa,” siger Luis Gallego, Iberias koncernchef.

San Juan i Puerto Rico er Iberias 20. latinamerikanske destination. I det forløbne år har det spanske flyselskab lanceret nye ruter til seks latinamerikanske byer: Santo Domingo, Montevideo, Havana, Cali, Medellin, og nu til San Juan i Puerto Rico. Flyselskabet opererer i alt 250 flyvninger hver uge mellem Europa og Latinamerika.