Jet Time flytter hovedkontoret

Det danske flyselskab Jet Time flytter sit hovedkontor i Kastrup og bliver nabo med SAS, der er en af selskabets største kunder.

Det fungerede fint for 10 år siden i selskabets spæde vorden. Men nu er man så mange medarbejdere i det danske flyselskab Jet Times administrative hovedkontor, at det er blevet nødvendigt at flytte fra lokalerne på Skøjtevej i Kastrup nord for Københavns Lufthavn.

”Dengang var vi 20-30 mennesker. Nu er vi 70 og så fungerer bygningen med sine lange mærkelige gange ikke særlig godt,” forklarer Birthe Madsen, vicedirektør med ansvar for forretningsudvikling og organisation hos Jet Time.

Jet Time har planlagt flytningen siden sommeren 2015 og flytter 400 meter væk fra lokalerne på Skøjtevej 27-31 til Amager Strandvej 390-392. En adresse, hvor en af Jet Time’s største kunder også huserer. Den store gule bygning er nemlig også det danske hovedkontor for SAS, som Jet Time opererer 8-10 ATR72-fly for.

Består af tre ben
Den 7. marts forventer Jet Time at være på plads i de nye lokaler. Telefonnumre vil være de samme som i dag. Selskabets tekniske afdeling vil stadig holde til i Københavns Lufthavn Syd.

Jet Times aktiviteter består af tre ben. Fragtflyvninger for et større europæisk kurérfirma med 4-5 Boeing 737-fly, serie- og ad hoc-charter for blandt andre Star Tour med Boeing 737-fly samt wet lease-flyvninger for SAS med ATR72-600 og ATR72-500 fly i SAS-farver.