KLM har åbnet første del af den nyrenoverede Crown Lounge i Amsterdam Schiphol. Foto: KLM

KLM: Crown Lounge skal være verdens mest attraktive

Det hollandske flyselskab KLM har åbnet første etape af en stor renovering af Crown Lounge, der skal lokke endnu flere kunder til.

KLM fylder 100 år til næste år, og dét skal fejres i stor stil.

I den forbindelse har selskabet derfor været i gang med at opgradere non-Schengen Crown Lounge i Amsterdam Schiphol. Og der bliver tilsyneladende ikke sparet på noget.

Onsdag kunne KLM løfte sløret for første del af opgraderingen, der åbnede for flyselskabets premium-passagerer. Loungen bliver totalrenoveret, og kunderne vil fremover kunne gøre brug af de nyeste teknologier, spise lækker mad og få høj service. Renoveringen af anden del af loungen fortsætter indtil sommer.

Personlig velkomst
KLMs Crown Lounge ligger mellem finger E og F i Amsterdam Schiphol, og loungen henvender sig til de højest betalende kunder, der rejser på interkontinentale flyvninger. Der er en helt ny indgang til loungen fra Holland Boulevard, og man kan træde ind i de nye omgivelser via rulletrapper eller elevatorer.

Ved indgangen bliver man personligt budt velkommen, og kunderne kan selv scanne deres boardingkort på selvbetjeningsmaskiner. Lounge-faciliteterne ligger på anden og tredje sal.

“KLM sigter mod at tilbyde den mest attraktive lounge i verden; en destination i sig selv. Det nye loungekoncept falder fint sammen med KLMs strategi, der fokuserer på at give den ultimative oplevelse med gæstfrihed, innovation og perfekt kundeservice. Den renoverede lounge giver KLM en enestående mulighed for at puste nyt liv i sine mangeårige forhold til eksisterende kunder og at tiltrække og byde nye kunder velkommen,” siger Boet Kreiken, EVP for kundeoplevelse hos KLM.

”Efter en festlig åbning i sommeren 2019 er KLMs non-Schengen Crown Lounge helt klar til at give kunderne en enestående og uforglemmelig oplevelse.”

Fordobling af kapacitet
Brugerne af Crown Lounge vil fremover kunne gå om bord i adskillige lækre detaljer. Der er blandt andet et nyt mad- og drikkekoncept, nyt køkken, digitale innovationer og en fornyelse af den generelle service. Den personlige oplevelse vil være i top, lyder det.

Den nyistandsatte lounge er indrettet med forskellige zoner, så der er lidt for en hver smag. Der er områder til arbejde, afslapning, mad og drikke, underholdning og ’fine dining’.

KLM forventer et stigende antal loungegæster, der skal flyve interkontinentalt, i fremtiden, og selskabet har derfor skruet gevaldigt op for kapaciteten. Når loungen står helt færdig til sommer næste år, vil der være plads til hele 1.500 mennesker. I den gamle lounge-version var der plads til 800 gæster. Altså næsten halvt så mange. Loungen vil få et samlet areal på 6.800 kvadratmeter mod de nuværende 3.600 kvadratmeter.

Første etape, der således åbnede onsdag, er indrettet med midlertidige, ekstra sæder. Selv om renoveringen stadig pågår, kan besøgende allerede nu nyde en drink i Sky Zone Bar på tredje sal.

 

Relaterede artikler:

Punktligt og rimeligt med KLM til Aalborg

KLM vil tilbyde fadøl i luften

KLM-piloter trænes i Aarhus Lufthavn

Ny KLM-rute til Polen

KLM åbner og lukker interkontinentale ruter