En Airbus A320neo fra Lufthansa. Foto: TJDarmstadt, CC 2.0

Lufthansa indsætter over 50 ekstra fly i påsken

Stor efterspørgsel har fået Lufthansa til at tilbyde ekstra 50 flyvninger hen over påsken fra Frankfurt og München. Boeing 747 overvejes på flyvninger til Mallorca.

Påsken er traditionelt set forbundet med stor rejseaktivitet, og dette mærker Lufthansa i den grad også i år.

Lempelsen i rejserestriktioner rundt om i Europa har betydet en markant stigning i efterspørgslen på flybilletter til påsken hos det tyske flyselskab. Sidste uge var den mest succesrige bookinguge for Lufthansa i de sidste to år. Således blev antallet af bookinger firedoblet sammenlignet med samme uge i 2021.

Derfor har Lufthansa besluttet at tilbyde ekstra flyvninger fra både Frankfurt og München i de travle påskedage. Sammenlagt bliver der tilbudt 50 ekstra flyvninger til og fra de to tyske storlufthavne, og flyvningerne går til og fra solrige destinationer i det sydlige Europa.

Også stigende interesse for storbyture
Til og fra Frankfurt vil kunderne kunne vælge imellem 30 ekstra afgange i påsken. Der er sat fem ekstra fly ind til Palma de Mallorca, fem ekstra fly til Faro, tre ekstra afgange til Funchal på Madeira samt to ekstra afgange til Larnaca i Cypern. Og således også det samme antal retur til Frankfurt.

Kunderne fra München har mulighed for at vælge mellem over 20 ekstra afgange til og fra lufthavnen. Der er sat to ekstra fly ind til Faro, to ekstra fly til Heraklion i Grækenland, to ekstra afgange til henholdsvis Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife samt én afgang ekstra til Palma de Mallorca.

Lufthansa oplever særligt stor interesse for flyvninger til Spanien, Portugal, Italien, Grækenland og Cypern både i påsken og den kommende sommerferie. Foruden den øgede efterspørgsel til solrige feriedestinationer oplever det tyske flyselskab også stigende interesse for storbyture til Barcelona, London, Rom, Oslo og Athen. Antallet af afgange til disse og mange andre destinationer er fordoblet i forhold til sidste år.

Overvejer Boeing 747 til Mallorca
På enkelte dage i sommerferien i 2021 satte Lufthansa en Boeing 747-8 ind på flyvninger til Palma de Mallorca. Og noget tyder på, at lignende vil ske allerede i påskeferien i år.

Lufthansa har bekræftet over for luftfartsmediet Aerotelegraph, at selskabet planlægger at sætte en jumbojet ind på flyvninger til Mallorca igen i år. Flyselskabet overvejer at bruge en Boeing 747-400 på flyvninger til den spanske ferieø allerede i påsken, men der er dog endnu ikke taget nogen endelig beslutning om dette.

I juni sidste år benyttede Lufthansa både Boeing 747 og Airbus A350 på enkelte afgange til Mallorca fra både Frankfurt og München. Dette skete på baggrund af stor efterspørgsel på rejser til den spanske destination.

 

Relaterede artikler:

Lufthansa tilbyder CO2-kompensation fra flysædet

Otte nye Lufthansa-ruter fra München

Med Boeing 747-jumbojet til Mallorca