Nemmere vej til Eurobonus-pointene

SAS gør det nu nemmere for sine knap fire millioner Eurobonus-kunder at finde frem til hvor de kan optjene point. Både når de er på farten og når de er på nettet.

SAS har de senere år arbejdet ihærdigt på at få flere passagerer til at tilslutte sig selskabets loyalitetsprogram Eurobonus. En indsats, der ser ud til at give effekt efter som antallet af medlemmer hastigt nærmer sig de fire millioner.

Et af trækplastrene er stadig flere samarbejdspartnere, hvor Eurobonus-medlemmer kan optjene point når de handler. Men medmindre man har fotografisk hukommelse eller er stærkt autistisk, så kan det være svært at holde styr på hvor man skal huske at hive kortet frem og få sat point ind på kontoen, så vejen til en opgradering eller en bonusrejse bliver lidt kortere.

Det råder SAS nu bod på med en ny feature i selskabets smartphone-app. Den giver hurtigt et overblik over, hvor man kan optjene EuroBonus Extrapoint i nærheden af hvor man nu opholder sig i verden. Man kan selv vælge om visningen skal være en liste eller på et kort.

Lige nu indeholder SAS App’en mere end 19.000 EuroBonus partner-lokationer over hele verden, og der kommer hele tiden flere til. Lige nu kan man blandt andet finde biludlejningssteder, hoteller og andre partnere. Restauranter og spisesteder er på vej.

Komme med en pop-up
Det er dog ikke kun i den virkelige verden, at Eurobonus-medlemmerne kan tjene ekstra point hos SAS’ samarbejdspartnere. Det kan de også i den virtuelle verden. Her hedder den nye feature EuroBonus Finder. Den gør det nemmere for medlemmerne at vide, i hvilke netbutikker og lignende de kan optjene EuroBonus-point.

Har man installeret toolbaren på sin computer, vil den komme med en pop-up besked, når man er på et partner-site, hvor man kan optjene EuroBonus-point.