Norwegian klar med første Dreamliner-træningsflyvninger

Norwegian har løftet sløret for de første træningsflyvninger med Dreamlineren på europæiske ruter.

Meget tyder på, at passagerer der flyver med Norwegian mellem Oslo og Malaga den 1. og den 4. august får muligheden for at prøveflyve selskabets længeventede Boeing 787 Dreamliner-fly op til en måned før flyene indsættes i fast rutefart fra Oslo og Stockholm til Bangkok og New York.

Ifølge de internationale reservationssystemer, så erstattes de normale Boeing 737-800 fly nemlig af Dreamlinere på Malaga-ruten på netop de to dage. Det sker for at give piloter og kabinepersonale træning inden det for alvor går løs.

Det er morgenafgangene fra Oslo kl. 07.00, DY1800, der beflyves med Boeing 787 Dreamliner. På afgangene klokken 14.30, DY1806, bruges Boeing 737-800.

Flere i de kommende dage
Det fremgår ikke af reservationssystemerne hvornår flyet sætter kursen tilbage mod Oslo eller flyver fra Malaga til andre destinationer. Norwegian flyver fra Malaga til adskillige destinationer i Skandinavien, heriblandt København.

Ifølge airlineroute.net forventes Norwegian at lægge flere Dreamliner-flyvninger op i de kommende dage. Norwegian har over for CHECK-IN.dk ikke ønsket at løfte sløret for om ruter til og fra danske lufthavne skulle være iblandt.