Norwegian øger på København-Stockholm

SAS bliver nu yderligere presset af lavprisflyselskabet Norweigan på to af de vigtige nordiske hovedstadsruter. Det norske selskab øger fra september frekvenserne på ruterne fra Stockholm til henholdsvis København og Helsinki.

SAS bliver endnu engang presset i trafikken på den skandinaviske hovedstadstriangel samt ruten mellem Stockholm og Helsinki. Det er lavprisflyselskabet Norwegian, der fortsætter med at vokse.

Fra september måned vil det norske selskab øge fra fem til seks hverdagsafgange mellem Stockholm og København. Det betyder, at der indsættes en eftermiddagsafgang kl. 17.00 fra Arlanda til København. Dette fly vil returnere til Stockholm igen kl. 18.45.

”Vi er blevet taget godt imod af de danske forretningsrejsende og mærker en stadigt voksende interesse for at flyve med os. Vi udvider derfor fra København til Stockholm med en vigtig eftermiddagsafgang. Det er en afgang, der er efterspurgt af de forretningsrejsende og er en afgørende forbedring af vores tilbud til de rejsende mellem København og Stockholm,” siger presse- og markedschef for Norwegian i Danmark, Johan Bisgaard.

Selvom Norwegian øger til seks hverdagsafgange vil der stadig være et stykke vej inden selskabet når op på samme antal frekvenser som SAS. Det skandinaviske luftfartsselskab tilbyderop til13 hverdagsafgange mellem Stockholm og København.

Også på den nyåbnede rute mellem Stockholm og Helsinki vil Norwegian øge frekvenserne. De to daglige hverdags-afgange fordobles til i alt fire daglige afgange på hverdage. Det betyder, at Norwegian kommer op på at udbyde 23 ugentlige afgange på ruten, mens SAS kun udbyder 21 flyvninger. Til gengæld vil SAS-datterselskabet Blue 1 stadig fastholde et udbud på ca. 50 ugentlige afgange på ruten.