Norwegian styrker loyalitetsprogram i USA

Norwegian indleder samarbejde med amerikansk bank og tilbyder kreditkort til medlemmer af Norwegian Reward-programmet i USA.

Medlemmer af Norwegians loyalitetsprogram Norwegian Reward i Danmark og de øvrige nordiske lande har længe haft mulighed for at koble deres Reward-konto til et Bank Norwegian-kreditkort.

Nu får Norwegians kunder i USA også mulighed for at få et kreditkort, som er koblet til Norwegians loyalitetsprogram.

Norwegian Reward indgår i et nyt kreditkortsamarbejde med en af USA’s ledende kreditkortbanker, Synchrony, og Mastercard. Målet med det nye kreditkort er at tilbyde de amerikanske kunder et bedre loyalitetsprogram.

”Dette er et vigtigt led i vores internationale strategi. USA er et stort og vigtigt marked for os, og ved at tilbyde et eget Norwegian Reward-kreditkort til vores amerikanske rejsende rykker vi loyalitetsprogrammet et niveau op,” siger Brede Huser, chef for Norwegian Reward.

10 millioner medlemmer globalt
Norwegians loyalitetsprogram er vokset hurtigt både globalt og i USA de seneste år. For nylig nåede Norwegian Reward 10 millioner medlemmer globalt, og i 2019 er programmet vokset med en fart, der svarer til 5.000 nye medlemmer dagligt. Norwegian Reward har i dag 1,4 millioner medlemmer i USA.

Amerikanske rejsende udgør i dag over halvdelen af alle passagererne på Norwegians transatlantiske ruter og tallet er stigende. USA er det marked, hvor Norwegians omsætning er højest efterfulgt af Norge, Spanien og Storbritannien.

”Innovation og teknologi er meget vigtige for os i Synchrony og for Norwegian. Nu glæder vi os til at bidrage til loyalitetsprogrammets fortsatte vækst,” siger Tom Quindlen, koncernchef i Synchrony.

Prisvindende loyalitetsprogram
Norwegians loyalitesprogram har modtaget ni priser siden opstarten i 2007, blandt andet ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved den prestigefyldte Freddie Awards i USA tre år i træk.

Medlemmer af programmet optjener point hver gang de bestiller en flyrejse med Norwegian eller benytter tjenester fra en af Norwegian Rewards partnere. Pointene kan blandt andet bruges til at betale for flybilletter, Fast Track, sædereservation, bagage eller billetændringer.

I Danmark og andre nordiske lande har Norwegian-kunder mulighed for at koble deres Norwegian Reward-konto til et Bank Norwegian-kreditkort og optjene point, hver gang de bruger kreditkortet. Norwegian Bank har eksisteret i Danmark siden 2015.

 

Relaterede artikler:

Norwegian Reward runder fire millioner medlemmer

Færre fordele til Bank Norwegian-kunder

Norwegian overvejer salg af loyalitetsprogram