Nu også Premium Economy på togrejser

Jernbaneselskaberne kopierer den succesrige Premium Economy-klasse fra flyselskaberne. Det betyder, at Eurostar fra 1. september 2010 vil tilbyde “Standard Premier“ på togrejserne mellem England og henholdsvis Frankrig og Belgien.

“Standard Premier“ er navnet på den mellemklasse, som Eurostar den 1. september 2010 introducerer på selskabets højhastighedstog mellem England og det europæiske kontinent.

Hidtil har det kun været muligt at rejse på Standard-klasser eller Business Premier. Men et stigende antal økonomiklasse-passagerer efterspørger mere plads og bedre service. Derfor erstattes den nuværende Leisure Select Classaf Standard Premier. Det skriver Travel Daily News.

“Efter at have analyseret feedback fra vore virksomhedskunder og erhvervsrejsebureauer blev det meget tydeligt for os, at der var et stærkt ønske om en et mellemklasse-produkt midt i mellem vores fuldt fleksible Business Premier og Standard-klasserne,“ fortæller Nick Mercer, der er Commercial Director hos Eurostar.

Eurostar understreger, at Standard Premier henvender sig til såvel omkostningsbevidste forretningsrejsendesom fritidsrejsende, der ønsker sig mere komfort og service.

Eurostar er drevet af de nationale jernbaneselskaber i Frankrig og Belgien, SNCFog SNCB samt af Eurostar (UK) Ltd. Højhastighedstoget kører fra St. Pancras stationen i London til henholdsvisBruxelles og Paris.

Foto: Der nuværende Leisure Select-produkt hos Eurostar, der fra 1. september erstattes af Standard Premier.